Terzić ima još jednu poruku za ''drugi klub po važnosti'' i pita se što se ljute...

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.01.2017.
20:57
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Polemika se nastavlja, Terzić pojasnio svoju prethodnu izjavu na temu Partizanove suspenzije i usput reagovao na večerašnju izjavu potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle oštre reakcije iz Partizana, gde su prilično pogođeni njegovim najnovijim izjavama o situaciji u kojoj se našao klub iz Humske, Zvezdan Terzić se ponovo oglasio.

Generalni direktor Crvene zvezde upitao se u izjavi za ''Informer'' zbog čega se ljudi iz Partizana ljute na njega kada je samo ponovio ono što su oni izjavljivali pošto je obelodanjena odluka UEFA o jednogodišnjoj suspenziji crno-belih.

''Pa, sami su rekli da su imali potpisan sporazum o reprogramu poreskog duga i da su ga sami raskinuli i naknadno potpisali novi. U momentu UEFA monitoringa ga nisu imali zbog njihove takve odluke.

Zbog toga su suspendovani od strane UEFA, znači ne zbog nedostatka novca već zbog administrativne greške. To su oni rekli, a ne ja'',
pokušao je Terzić da ''popravi pamćenje'' komšijama.

Ipak, bez obzira na današnju polemiku, Terzić uverava da Partizanu ne želi onaj najgori scenario, da posle Niona i iz Lozane dobije loše vesti. Naprotiv...

''Iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvažiti njihovu žalbu. Ali su se sami bez potrebe upetljali u problem. Sa rukovodstvom Partizana imamo korektan odnos, kao što i priliči da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima'', poručio je Terzić i izrazio nadu da će se ti odnosi popravljati u narednom periodu.

Da li je ovo prvi korak u tom smeru?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
20:56

A evo i dokaza: http://www.lfcineurope.com/

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 18.01.2017
00:33

Drugi klub po vaznosti? Mislim da dele tu poziciju sa Vojvodinom, isti rezultati u Evropi

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 17.01.2017
22:28

komican je ovaj cika a kako objasnjavate doticni da za taj klub crvena zvezda niko nije cuo ima boga pitaj koliko dugo? koliko ste to bodova donela srbiji u evropi? da ne pitam koliko ste puta usli u LS ili LE u zadnjih 10 godina? sarada se nastavlja. ah ha!

avatar
Lav
Tuesday, 17.01.2017
23:49

Nemoj se hvaliti uspehom dok ste bili drzavni projekat.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 18.01.2017
01:13

Ne igra se fudbal zadnjih 10 godina iskoristili ste vase na vlasti,pa nas srozali koliko ste mogli,ali tome dosao kraj :) Zato Wenger kad je dosao sa Arsenalom svratio malo da vidi muzej pravi,kod vas nema covek sta da vidi,Murinjo prica o Zvezdi,svi znaju za Zvezdu,kad god igramo sa nekim pise Former champions of europe,sta za vas pise? :) komsije evropskog prvaka :)