Terzić bez komentara na potencijalni dolazak Rumuna

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.01.2017.
14:16
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor crveno-belih je u razgovoru za naš portal istakao da ne želi da komentariše igrače koji još uvek nisu potpisali ugovor sa Zvezdom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda ima za cilj u ovom januarskom prelaznom roku da dovede par pojačanja, navijači se nadaju da će to biti jedan napadač pošto će i Ugo Vieira definitivno otići.

"Može zvezdaška javnost da očekuje da ćemo dovesti jednog špica stranca i eventualno ofanzivnog veznog, kao i štopera", istakao je Terzić pre nekoliko dana gostujući na TV Prva.

Danas se pojavila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za rumunskog reprezentativca Konstantina Budeskua, fudbalera Astre koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, a može da odigra i na poziciji napadača. Dakle, moguće je da će Zvezdan Terzić "jednim udarcem da ubije dve muve", pošto Budesku igra na dve od tri pozicije koje se traže u prelaznom roku.

Pozvali smo Zvezdana Terzića kako bismo stigli do informacije u vezi ovog fudbalera, ali je on istakao da ne želi još uvek da komentariše igrače koji nisu stigli u Crvenu zvezdu.

"Ne komentarišemo nikada igrače koje nismo doveli, pa tako ni njega", rekao nam je Zvezdan Terzić u telefonskom razgovoru.

Ne odbacujemo da interesovanje postoji za 27-godišnjeg Rumuna, videćemo kako će se razvijati situacija u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Friday, 06.01.2017
00:24

Jakob Mulenga u spicu! Digao stoper.... Nastic za 300 000 i idemo lagano u ligu sampiona

avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 05.01.2017
19:13

Živiš u oblacima mala :D

avatar
Thursday, 05.01.2017
19:03

Zvezdin kriterijum u zimskom i letnjem prelaznom roku mora da bude EVROPA. Pošto nisam ubeđen da do sada pominjana imena zadovoljavaju ovaj kriterijum, ja neću ni komentarisati ovu informaciju. Ne sviđa mi se to što toliko informacija curi iz Zvezde, niti što novinari toliko nagađaju i licitiraju. Nije u redu ni da se nestrpljivi navijači uznemiravaju tolikim brojem kandidata, a kada se sumira prelazni rok, imaćemo 50-ak imena, dok ćemo imati 5-6 prinova, od kojih će stvarno pojačanje biti jedan, eventualno dva igrača. Traži se BOMBA PRELAZNOPG ROKA a to mora biti tajna do samog potpisa. Dotle, više bih voleo jedan stručni članak i stav jednog dokazanog stručnjaka na temu dopunske selekcije i formiranja tima.

avatar
Me1919
Thursday, 05.01.2017
15:36

Kolarov je takodje slobodan za pregovore! Ristic ide,trebace levi bek. Smatram,treba odma zapoceti pregovore :)