'Tenk' zapao za oko Bundesligašu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.12.2014.
17:47
Izvor: Sportske.net

U danu kada je obelodanjeno da je Nejc Pečnik napustio "Marakanu" uz sporazumni raskid saradnje, pojavile su se nove informacije vezane za transfer Aleksandra Kovačevića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poslednji radni dan nedelje na izmaku počeo je uz konstataciju da su u Zvezdi svi igrači na prodaju osim najkvalitetnijih mladih igrača, da bi tokom popodneva bilo potvrđeno naše jučerašnje pisanje da crveno-beli ne mogu da zadrže Nejca Pečnika koji je zvanično napustio klub.

Do kraja dana moglo bi da se izdešava još mnogo toga jer situacija u klubu iz Ljutice Bogdana ne garantuje nikakvu izvesnost. Tako ne treba da čudi da bi u najskorije vreme "Marakanu" mogao da napusti i Aleksandar Kovačević.

Vezni fudbaler koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi proglašen je netalentovanim, pušten da ode iz kluba a onda plaćen 80.000 evra subotičkom Spartaku koji će pride dobiti i 40% od narednog transfera.

Kako sada stoje stvari, Kovačević bi karijeru mogao da nastavi u Bundesligi i to u redovima Ajntrahta iz Frankfurta!

Dnevni list "Blic" piše da su Nemci već poslali ponudu vrednu 1.5 miliona evra za defanzivnog veznog fudbalera Crvene zvezde ali da na "Marakani" za sada tvrde pazar.

Ukoliko bi Zvezda prodala Kovačevića za pomenuti iznos zarada bi bila prilično umanjena imajući u vidu dugovanja prema igraču i činjenicu da bi 600.000 evra otišlo u kasu "Plavih golubova" iz Subotice.

Jasno, čelnici Crvene zvezde nisu u poziciji da previše vagaju pa ne treba isključiti mogućnost da Aleksandar Kovačević napusti klub u nedeljama koje slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skauzelija 86
Friday, 19.12.2014
18:57

Kako to jedna video igra FM uvek bolje poznaje Zvezdine omladince od Zvezdinog rukovodstva. Kovačević je pre odlaska u Suboticu, na zadnja dva menadžera pre toga bio jedan od najboljih Zvezdinih omladinaca i onda ga oni otpuste kao netalentovanog (ej, netalentovanog!), a onda ga vrate i to plate 80000eur i plus 40% od sledećeg transfera. Pa ej! Neverovatno! Ili je pitanju ogromno neznanje ili ogromno muljanje.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 19.12.2014
20:59

to drugo je u pitanju to muljanje

avatar
Don Silvio
Saturday, 20.12.2014
11:28

da ovi iz rukovodstva igraju fm mogli bi nam po svetu naci dosta talentovanih pojacanja za male pare a i uvediti sta imaju medju svojim omladincima.
FM ipak prave pravi profesionalci

avatar
3x3
Saturday, 20.12.2014
04:06