"Tenk" pakuje kofere, stiže "novozelanđanin"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.06.2015.
23:11
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije spreman je za prodaju Aleksandra Kovačevića koga bi u timu trebalo da zameni jedan od članova zlatnih "novozelanđana".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko radi na traženju adekvatnih pojačanja o čemu svedoči i činjenica da su do sada angažovani Vladimir Jovović, Zoran Rendulić, Aleksandar Katai i Izraelac Idan Vered.

Pored pomenutih pojačanja na meti se nalaze trojica stranaca a novac za angažovanje svih navedenih igrača trebalo bi da bude obezbeđen od prodaje pojedinih fudbalera iz sadašnjeg "rostera".

Crveno-beli su već zaradili oko 550.000 evra prodajom Darka Lazića i Ifeanija Onjila a nešto više novca u kasu bi trebalo da se slije nakon što Aleksandar Kovačević realizuje transfer u jedan od klubova koji ga trenutno žele.

Nakon što odigra utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata popularni "Tenk" će spakovati kofere i krenuti u Nemačku ili Tursku a Zvezda bi zamenu za njega trebalo da dobije u liku Saše Zdjelara!

Momak koji je prethodne dve godine kao pozajmljen igrač Olimpijakosa branio boje OFK Beograda mogao bi da dođe na pozajmicu u Crvenu zvezdu čime bi na pozicijama zadnjih veznih crveno-beli "uparili" zlatne "Orliće" Marka Grujića i Sašu Zdjelara.

Preduslov za dovođenje Saše Zdjelara biće prodaja Aleksandra Kovačevića koja bi mogla da bude kompletirana do 15. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Saturday, 27.06.2015
09:16

Nisam siguran da je dobra ideja dovoditi orlice pojedinacno. Ipak su oni najbolji kao tim, sumjam da imaju dovoljan kvalitet za LE sa ovim igracima posto nisu uigrani.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 27.06.2015
00:57

Ovo bi bilo extra,samo da je istina..