Tavamba veruje u JOŠ MOĆNIJI Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.09.2017.
19:31
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Još moćniji nego u Felčutu protiv Videotona?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Snažni Leandre Tavamba biće sutra jedan od najvećih aduta crno-belih na gostovanju Jang bojsu, u meču prvog kola Grupe B Lige Evrope.

Kamerunac je u razgovoru sa novinarima danas istakao da veruje u kvalitet Partizana, ali ima i poseban lični motiv, da dokaže da može uspešno da igra u takmičenju kakvo je Liga Evrope.

''Želim da dokažem, najpre sebi, a potom i ostalima, da imam kvalitet da igram u ovom rangu. Ne osećam pritisdak, nikada ne igram pod pritiskom, ovo je samo još veća motivacija za mene. Želim da uživam i dam sve od sebe'', ističe Tavamba, a prenosi ''Mondo''.

Napadač Partizana smatra da Partizan sutra može bolje nego u Felčutu, kada je sa 4:0 deklasirao ekipu Videotona. Dodatni optimizam mu ulivaju i nova pojačanja koja su stigla u finišu prelaznog roka.

"Novi momci su doneli novu pozitivnu energiju, pogotovo golman Stojković koji pravi čuda na golu. Nadam se daćemo zajedno dati sve od sebe i napraviti nešto pozitivno.

Sa novim igračima i novim kvalitetom, postali smo još moćniji'',
zaključio je Tavamba.

Podsetimo, utakmica između Jang bojsa i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova, uz direktan TV prenos na ''Areni Sport 3''.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke