Tandem Jović - Šaponjić vodi ''Orliće'' ka Evropskom prvenstvu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.03.2015.
18:50
Izvor: Sportske.net

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Ivan Tomić objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeći kvalifikacioni turnir za plasman na Evropsko prvenstvo.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U Holandiji će se od 26. do 31. marta održati kvalifikacioni turnir za plasman na Evropsko prevnstvo u Grčkoj, a za mesto među osam najboljih selekcija u Evropi boriće se i U19 reprezentacija Srbije.

Selektor Ivan Tomić danas je objavio imena igrača na koje računa za ovaj turnir, a imena koja privlače najveću pažnju jesu napadači Luka Jović i Ivan Šaponjić, koji ove sezone polako postaju sve snažniji aduti Crvene zvezde, odnosno Partizana u borbi za titulu.

Njih dvojica su već sjajno sarađivali u kadetskoj selekciji, pa se nadamo da će u istom stilu nastaviti i među omladincima.

Prva utakmica na kvalifikacionom turniru ''Orliće'' očekuje 26. marta od 19 sati u gradu Harkema protiv domaćina Holandije, a dva dana kasnije na istom mestu odmeriće snage sa Švajcarskom od 14 časova. Poslednje kolo na programu je 31. marta od 19.00 kada se sastajemo sa Norveškom.

A ovo su igrači koji će predstavljati Srbiju u borbi za plasman na EP:


Golmani: Boris Radunović (Rad), Filip Manojlović (Crvenazvezda/Sopot)

Odbrana: Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac (Partizan), Marko Rademaher (Herta, Nemačka), Vukašin Jovanović (Crvena zvezda), Srđan Babić (Vojvodina), Milan Gajić (OFK Beograd)

Sredina terena: Andrija Živković (Partizan), Luka Luković, Aleksandar Desančić (Vojvodina), Marko Grujić (Crvenazvezda), Nemanja Radonjić (Empoli, Italija), Filip Bainović, Nemanja Mihajlović (Rad).

Napad: Luka Jović (Crvena zvezda), Ivan Šaponjić (Partizan), Saša Ćurko (Vojvodina).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branko Lazic
Tuesday, 17.03.2015
20:20

Dobra je ovo ekipa,jos kad bi se mali Zivkovic konacno probudio iz zimskog sna... Ocajan je vec duze vremena. I Marko Grujic se ne razvija onako kako bi trebalo,Jovic,Ristic i Jovanovic dobijaju sansu u prvom timu a on nikako. Cini mi se otkad je izgubio onu drugaticu nije isti igrac a ni covek. Kad se setim kako je kidao protiv Spartaka iz Moskve na otvaranju njihovog stadiona,bio je najbolji. Ajde Marko svi smo uz tebe!

avatar
Jug Grobarima Revolt
Tuesday, 17.03.2015
20:04

Po tri igraca iz cetiri najveca kluba i po tri iz Rada i (zajedno) iz ostalih klubova, SRBIJA:-D:-D

avatar
Petar Petar
Tuesday, 17.03.2015
21:40

Mislis po cetiri iz tri najveca kluba? :)

avatar
Petar Petar
Tuesday, 17.03.2015
23:13

Hahaha, i mene si ubacio u rebus koji je cetvrti klub sa tri, a nije Rad koji ima tri. Lapsus...

avatar
Jug Grobarima Revolt
Tuesday, 17.03.2015
22:31

Da, da, po cetiri iz tri najveca kluba Hahaha Desava se i najboljima:-D