Talični Britanac ponovo sudi "Orlićima"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.11.2016.
12:20
Izvor: Sportske.net

Tri dana uoči prvog meča baraža za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj UEFA je delegirala arbitre za mečeve u Beogradu i Sent Poltenu.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije u petak (11. novembar) očekuje prva utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a protivnik "Orlićima" biće odabrana selekcija Norveške.

Utakmica će biti odigrana na stadionu Partizana, a Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) obelodanila je imena arbitara koji će u petak deliti pravdu u Humskoj.

Za glavnog arbitra duela Srbija - Norveška imenovan je poznati britanski sudija Majkl Oliver (31) koji uprkos godinama ima veliko iskustvo u deljenju pravde na važnim utakmicama.

Britanskom arbitru u Humskoj će pomagati sunarodnici Sajmon Benet i Adam Nan, dok je za četvrtog sudiju postavljem Sjuart Etvel.

Sudija Majkl Oliver u prošlosti je imao prilike da deli pravdu na utakmicama koje su igrale mlađe reprezentativne selekcije Srbije. Britanac je na Evropskom prvenstvu 2013. godine sudio mečeve "Orlića" sa Turskom i Portugalom, a oba puta su pobedu slavili naši reprezentativci pa možemo reći da nam je Oliver bio taličan.

Drugi meč baraža između selekcija Austrije i Španije sudiće Francuz Benoa Bastijan.

Utakmica Srbija - Norveška zakazana je za petak, 11. novembar sa početkom od 18 časova. Revanš je na programu 15. novembra u Dramenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke