Takvi nam trebaju! Makso, samo kidaj!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.03.2016.
14:22
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Blistao je prošle godine na Novom Zelandu, njegovim golom srušen je Brazil u finalu Svetskog U20 prvenstva, a sada je pred njim novi izazov, da u tom stilu nastavi i u dresu ''A'' reprezentacije.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Nemanja Maksimović je konačno dočekao poziv u najbolji tim naše zemlje, što je po mišljenju mnogih zaslužio i ranije.

Bilo kako bilo, gledaćemo ga u predstojećim prijateljskim mečevima protiv Poljske i Estonije, a sudeći po njegovoj izjavi za ''Alo'', Maksimović ove susrete dočekuje sa velikim motivom, i uverava da će ''kidati'' na terenu, kao da su u pitanju takmičarske utakmice.

''Nisam očekivao poziv, zaista. Možda sam ga zaslužio, ali imajući u vidu da je kazahstansko prvenstvo tek počelo, ima mnogo igrača koji u ovim trenucima imaju više mečeva u nogama.

U svakom slučaju, velika mi je čast. Sada je na meni da se borim, da kidam i dokažem da nisam za džabe pozvan''
, ističe Maksimović.

Naravno, posle svega što je pokazivao na ''Mundijalitu'', od Maksimovića uvek možemo da očekujemo maksimum na terenu. Ako tako bude nastavio, verujemo da će se to svakako osetiti i u igri ''Orlova''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
18:35

Rajkovic- Gajic, Spajic, Nastasic, Antonov- Zivkovic, M-Savic, Matic, Kostic- Ljajic- Stojiljkovic. Jovanovic- Stojkovic, Maksimovic, Babic (Veljkovic), Obradovic- Srnic, Grujic/Gudelj, Maksimovic, Sulejmani- Markovic (Djurdjic/Djuricic- ovaj drugi u malo povucenijoj varijanti), Mitrovic. Treci golman: Dmitrovic. Tosic i Srnic da se bore za mesto.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
20:35

Samo da ovi vasi ne upropaste Zila, jer je za igraca njegovih godina najgore neigranje, ali ja se nadam da je momak jaci od toga

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
20:40

Nazalost, nemamo vase metode. Nemoj Zila, napisi Zivkovica:-D

avatar
England
Monday, 21.03.2016
18:08

Ovaj momak me po stilu igre podsjeca na Tomasa Milera, uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme. Srecno Makso!

avatar
Igornopolis
Monday, 21.03.2016
18:06

Napred Maxa!!!! Svi mi verujemo u tebe mladi momce. Znamo da ti i tvoji saigraci iz Novog Zelanda imaju srce sampiona i jos mnogo unutrasljih i vanjskih visecih stvari koje nedostaju nasim seniorskim reprezentativcima. Sto vas vise bude bilo u A selekcini, vece cemo sanse imati da se kvalifikunemo za Rusiju. Uveren sam u to. Ocekujem jos Gajica, Antonova, Zdjelara i naravno Zileta i sve ce biti ok. Srecno!

avatar
Anti Beogradjani
Monday, 21.03.2016
17:52

mladi ,mladi i samo mladi igraci trebaju u reprezentaciju,ove mustikle da se sklone sve pocev od uprave saveza,pa trenera i na kraju do ekonoma

avatar
JC\'90
Monday, 21.03.2016
17:39

Konacno. Pored njega u a tim poziv zasluzuju i Antonov, Gajic, Milinkovic Savic, Zivkovic, Grujic...