Tako razmišljaju pobednici - Remi sa Italijom je 'kiks'!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
13:51
Izvor: Sportske.net

Strelac jedinog gola u remiju mlade reprezentacije Srbije sa vršnjacima iz Italije Sergej Milinković-Savić smatra da su "Orlići" kiksirali i da će morati da pobede Sloveniju kako bi popravili utisak.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije u petak je remizirala sa vršnjacima iz Italije rezultatom 1:1 u okviru 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Strelac vodećeg pogotka za Srbiju Sergej Milinković-Savić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je pred novosadskom publikom postigao gol, ali je dodao da ostaje žal za pobedom.

"Presrećan sam što sam postigao gol na stadionu na kojem sam napravio prve fudbalske korake, ali ostaje žal što smo odmah primili gol i što je utakmica završena remijem" kazao je Milinković-Savić.

Pogodak Sergeja Milinkovića-Savića možete pogledati OVDE!

Prvotimac Lacija složio se sa ocenom novinara da "Orlići" nisu dobro otvorili utakmicu pošto su gosti dominirali tokom prvih pola sata igre.

"Loše smo ušli u utakmicu, dogovorili smo jedno u svlačionici a na terenu radili drugo, ali je posle 20 minuta igre došlo do promene taktike pa smo izgledali malo bolje" rekao je srpski reprezentativac.

Uprkos tome što Italija spada među najbolje selekcije Evrope osvojeni bod nije zadovoljio Sergeja Milinkovića-Savića koji je najavio pobedu u narednoj utakmici.

"Očekujem da savladamo Sloveniju jer remi sa Italijom po meni predstavlja 'kiks' posle svih šansi koje smo imali. Malo nam je i teren otežao posao ali verujem da ćemo u Sloveniji pobediti i izbiti na prvo mesto" zaključio je popularni 'SMS'.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Srbija će odigrati u utorak protiv selekcije Slovenije na stadionu "Bonifika" u Koperu od 16.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Saturday, 14.11.2015
15:34

Po meni je Italija cak igrala malo bolje, nas golman je bio kriminalan kao i Jovic koji nije pipnuo loptu, doduse delom i zbog losih lopti, ali generalno lose, od Grujica sam ocekivao vise i moj utisak je da su se Italijani vise borili, ali kad pogledam A reprezentaciju smesno mi je sto ovo pisem... Sve u svemu nije lose, momci samo napred, u vas jos verujem...

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Saturday, 14.11.2015
14:56

Nista, pobedite ih onda tamo kad je vec tako. Glupo je da cak dva puta kiksnete protiv neke tamo Italije koja je pojam (i) za mladje kategorije...