Tako razmišlja svetski prvak: ''Partizan ide na pobedu u Bukureštu!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.07.2015.
18:26
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Mladi vezista Partizana je svojim ostankom u redovima crno-belih učinio aktuelni sastav šampiona Srbije znatno jačim nego što se to donedavno očekivalo.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Andrija Živković će, svakako, i u predstojećem dvomeču protiv Steaue biti jedan od glavnih aduta Partizana, a golovima u domaćem šampionatu, protiv Metalca i Jagodine, potvrdio je da polako ulazi u prepoznatljivu formu, koju je demonstrirao tokom Svetskog U20 prvenstva na Novom Zelandu, gde je sa Srbijom postao prvak sveta.

Iako mnogi smatraju Steauu favoritom u duelima sa Partizanom, sjajni vezista uverava da će crno-beli hrabro suprotstaviti rumunskom velikanu, i da će se to videti već u prvom meču u Bukureštu.

''Nismo ispratili pažljivo njihov dvomeč sa Trenčinom, pripremali smo se za Jagodinu, ali smo u podsvesti imali činjenicu da igramo sa veoma ozbiljnim protivnikom. Nećemo igrati na rezultat, već ćemo ići na pobedu u Bukureštu'', jasan je Živković u izjavi za ''Blic''.

Popularni Žile je naglasio i da su odlični rezultati crno-belih na startu nove sezone (sve četiri pobede, uz ukupnu gol-razliku 13-0) potvrda i kvaliteta ekipe, kao i odličnog rada na treninzima.

''Mislim da je sve u treningu, žestoko radimo na treninzima da bi nam mečevi prešli u rutinu. Imamo jaku ekipu i ovaj rezultat je samo dokaz da smo dobri i uigrani, okrećemo se sad Steaui, da i protiv njih pokažemo sve to'', dodao je Živković.

On se takođe osvrnuo i na odlazak Veljka Paunovića iz reprezentacije Srbije i izrazio nadu da će sa odličnim stručnjakom sarađivati i u budućnosti. A kada je naša A selekcija u pitanju, Živković je ispratio prekjučerašnji žreb u Sankt Petersburgu i složio se sa opštom ocenom.

''Zaista nikad lakša grupa, mada zbog onoga što se događa u savremenom fudbalu, ne možeš ništa unapred da prognoziraš, danas ga svi igraju. Što se nastupa za A tim tiče, moje je da čekam šansu, vredno radim i zaslužim poziv''
, zaključio je Živković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMI PROTIV SVIH
Tuesday, 28.07.2015
07:26

IDEMO CRNO-BELI.SAMO HRABRO!!!

avatar
Teleoptik 162km
Monday, 27.07.2015
20:02

Za ovu izjavu o Paunu zasluzio je kapitensku traku A reprezentacije. Tako mogu samo svetski prvaci.

avatar
Monday, 27.07.2015
19:02

Svako ko kaze idemo na pobedu uvek izgube.

avatar
Monday, 27.07.2015
20:45

znam , videli smo protiv Kairata ... bolje da ste rekli da igrate samo da ne primite 4 gola ... a , izvini , primili ste 4 ... onda ubuduce , samo da ste otisli a da ne primite 10 golova ,

avatar
Monday, 27.07.2015
21:29

Uvek je tako sa Zvezdom. Podrzavam ja I Zvezdu I Partizan. Zvezda igra vrlo lose u odnosu na Partizan. Ali ne volim da se prica unapred. Kazu idemo na pobedu, a, u stvari ne urade nista kao Srbija protiv Danske. Navijam za Partizan u sredu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 27.07.2015
18:48

NAPRED PARTIZAN!

avatar
pogled sa avale
Monday, 27.07.2015
18:38

Gazda Bekoli i sudije iz Holandije su najveci protivnik Partizana, a ovi nasi zanesenjaci iz kluba sto misle da ce nadigravanjem proci rumune, MOGU, ali tri puta da smo bolji a nismo se adekvatno pojacali............*nijansa* Bekolija i sudija donosi prednost rumunima

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 27.07.2015
18:46
avatar
ludikure
Monday, 27.07.2015
18:34

zile sine,ti si pokazao da osim sto igras svetski fudbal imas i mozaknnisi alav na kintu i to ce ti se vratiti jacim transferom i boljom karijerom to budi siguran

avatar
Monday, 27.07.2015
20:46

jedino mu je mana sto slusa Acu Lukasa , Lexington bend i Miligram ... nadam se kada uzme neke pare da ce raditi na licnoj emancipaciji

avatar
Leo barselona
Monday, 27.07.2015
18:34

jok, idu da izgube