Tadićeva motivaciona poruka pred derbi: ''Vojvodina do titule!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2017.
11:07
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Odličan start ekipe Vojvodine u prolećnom delu sezone obradovao je i Dušana Tadića, ''desetku'' našeg nacionalnog tima. On veruje da ''Lale'' mogu da nadmaše i Zvezdu i Partizan i osvoje šampionsku titulu!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pobedom nad čačanskim Borcem (1:0), a uz remi u duelu Crvene zvezde i Partizana (1:1), Vojvodina je proteklog vikenda uspela da se neznatno približi vrhu tabele.

Zvezda i dalje vodi sa 61 bodom, Partizan je drugi sa 55, a Vojvodina treća sa 54 osvojena boda i jasno je da među ove tri ekipe treba tražiti novog šampiona Srbije.

Šanse Novosađana u ovoj trci mogle bi da budu znatno uvećane već sutra, ukoliko ekipa Dragana Ivanovića na svom terenu uspe da savlada Crvenu zvezdu u derbiju 25. kola, a pravu motivacionu poruku fudbalerima Vojvodine poslao je Dušan Tadić, naš reprezentativac i fudbaler Sautemptona, koji svim srcem navija da ''Lale'' osvoje titulu.

''Vojvodina je na dobrom putu. Nadam se da će moći do titule. Biće jako teško, ali imaju jako talentovane igrače, verujem da mogu do trofeja'', izjavio je Tadić, a prenosi ''Žurnal''.

Protekli derbi Zvezde i Partizana nije ni gledao, a opšta je ocena da nije mnogo ni propustio.

''Čuo sam da nije bila baš mnogo kvalitetna utakmica'', istakao je Tadić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Tuesday, 07.03.2017
12:11

Tadic-Ljajic-SMS-Matic zvuci zastrasujuce jedva cekam nastavak kvalifikacija

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 07.03.2017
12:21

Da imamo golmana i napadaca da valjaju oko kvalifikacija se ne bi brinuli par ciklusa. Od svih nasin napadaca kao najbolji su Katai (dao 2 gola i slabo igra) i Mitrovic (dao 3 gola i slabo igra) sto je ocajno

avatar
Filip Tairi
Tuesday, 07.03.2017
15:26

Nije tacno da igraju lose....A uostalom,pridruzice im se i Prijovic...