Tadić obećao, autsajderi više neće praviti problem ''Orlovima''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.10.2016.
14:51
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić rekao je danas da će njegova ekipa ozbiljno i bez potcenjivanja ući u predstojeću utakmicu protiv Moldavije kako bi pobedila.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmice u Moldaviji, 6. oktobra i tri dana kasnije u Beogradu protiv Austrije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Sada je najvažnija utakmica protiv Moldavije, na to smo koncentrisani, analiziraćemo ih kako bi se pripremili najbolje što možemo. Imali smo u prošlosti problema sa autsajderima, sada se to neće desiti. Moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo utakmicu i da se vratimo sa tri boda",
rekao je Tadić novinarima na okupljanju reprezentacije.

"Moldavija je nezgodna, čitao sam da su skoro svaku utakmicu igrali nerešeno ili izgubili sa golom razlike, osim poslednje sa Velsom. Biće teška utakmica, danas nema lakih protivnika, ali potrudićemo se da olakšamo sebi"
, rekao je fudbaler Sautemptona.

Srbija je takmičenje u kvalifikacijama počela remijem protiv Irske 2:2 u Beogradu početkom septembra.

Tadić je naveo da je ekipa dobila mnogo na samopouzdanju i da ispunjava sve zahteve selektora.

"Nadam se da ćemo pobediti, a onda ćemo razmišljati o utakmici sa Austrijom. Sve ide u najboljem redu, zaslužili smo pobedu protiv Irske. To se nije desilo, ali nadamo se da će u narednoj utakmici rezultat pratiti igru", rekao je on.

Tadić je dodao da očekuje više navijača na stadionu za utakmicu sa Austrijom, pošto je sada "malo bolja atmosfera oko reprezentacije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 03.10.2016
18:26

Koliko puta smo ovo čuli...

avatar
ProudKnight
Monday, 03.10.2016
16:33

Rođače, sada nas posmatraju kao autsajdere. Ali to treba iskoristiti s pozitivne strane i iznenaditi neke bolje timove. Mi srbi baš nemamo pravo da nazivamo autsajderima nikoga, kada je u pitanju fudbal, jer smo jako loši i za suprotan stav, potreban je kontinuitet dobrih rezultata. Nek' nam je sa srećom u predstojećim mečevima, pa šta Bog da.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
17:28

Mi Srbi, ne mi srbi.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
15:43

http://lineupbuilder.com/?sk=c319n

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
14:55

Po cemu je bolja atmosfera? Videli smo protiv Irske koliku ste imali podrsku navijaca, to sigurno nije imalo toliko veze sa kisom koliko sa razocaranoscu!

avatar
Il Faraone
Monday, 03.10.2016
18:28

Bice ih jos manje na tribinama,nije ovo dno kao sto mislimo. Dno ce biti kad se ne bude vise verovalo u bilo sta,kad sa petog mesta padnemo na sesto u grupi. Kad navijaci shvate da jos dugo,dugo vremena necemo biti na nekom takmicenju

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
19:27

Mislim da smo mi dno dna dotakli vec nekoliko puta, tesko da mozemo nize od onoga sto nam se desavalo. Sa druge strane, nadam se da nece doci do toga da proveravamo sta je gore:-D