Tadić: "Jedva sam dočekao da bacim masku"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.12.2016.
13:00
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac i prvotimac Sautemptona Dušan Tadić otkrio je da je zbog problema sa zaštitnom maskom propustio priliku da počne duel sa Bornmautom u prethodnom kolu Premijer lige.

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Mnogo problema imao je srpski internacionalac Dušan Tadić u prethodnom periodu, a uzrok leži u povredi koju je doživeo početkom novembra u kvalifikacionom meču za odlazak na Mundijal koji su reprezentacije Velsa i Srbije odigrale u Kardifu.

Prelom nosnih kostiju izazvao je obilna krvarenja zbog čega je Tadić jedno vreme morao da provede u bolnici, pa još uvek nije uspeo da se vrati u željeni ritam i povrati ulogu startera u svom timu.

"Nadam se da ću početi da igram od prvog minuta kada se budem vratio u Englesku" rekao je na jučerašnjoj dodeli srpske "Zlatne lopte" Dušan Tadić.

Vezni fudbaler Sautemptona upisao je samo tri nastupa u dresu svog kluba nakon preloma nosa, a poslednju utakmicu nije počeo zbog problema koje mu je napravila zaštitna maska.

"Trebalo je da počnem meč prošlog vikenda, ali nisam mogao da igram jer nisam video dobro loptu sa maskom. Rekli su mi iz kluba da će kasnije da stave masku na aukciju. Odgovorio sam da me ne interesuje nikakva aukcija i da ću odmah da bacim masku, toliko me je ljutila" poručio je Tadić.

Podsećamo da je srpski internacionalac u utorak proglašen najboljim igračem naše zemlje u godini na izmaku, a "Zlatna lopta" mu je uručena na svečanosti u "Kraun Plazi".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke