Tadić i Piksi najavili još bolju 2017, uz plasman Srbije na Mondijal!

Autor: Beta Beta
utorak 20.12.2016.
13:15
Izvor: Beta

Najbolji u 2016. godini u izboru Fudbalskog saveza Srbije, igrač Sautemptona Dušan Tadić i trener kineskog kluba Guangdžou RF Dragan Stojković, dobili su danas nagrade i izrazili očekivanje da će sledeća godina biti uspešnija.

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Dušan Tadić je naveo da mu je velika čast i privilegija što je dobio nagradu, za koju je rekao da mu daje veliki podstrek.

"Nadam se da ćemo uskoro da se radujemo timskoj nagradi, da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo. Mislim da bi to bila najveća nagrada za celu državu i sve nas", rekao je Tadić po prijemu nagrade na svečanosti u beogradskom hotelu Kraun plaza.

Tadić je naveo da mu je velika čast i privilegija što je dobio nagradu, za koju je rekao da mu daje veliki podstrek.

On je zahvalio pre svih selektoru Slavoljubu Muslinu, stručnom štabu reprezentacije, kao i svima u Fudbalskom savezu Srbije.

"Bez njih ništa od ovoga ne bi imalo smisla",
dodao je Dušan Tadić.

Dragan Stojković rekao je da je najveće zadovoljstvo za trenera kada mu kažu da njegov tim igra dobar fudbal, što se njemu desilo u kineskom Guangdžou RF.

"Ovo priznanje za mene predstavlja nešto mnogo važno, veliku satisfakciju za ono što je urađeno u 2016. godini. Velika je privilegija biti proglašen najboljim trenerom", rekao je Stojković.

On je naveo da 2016. nije bila laka godina i da će naredne dati sve od sebe da bude još bolji.

"Ova godina zaista nije bila laka, a mi treneri koji radimo u inostranstvu imamo dodatnu obavezu, a to je da osim rezultata i stila igre, reprezentujemo naš fudbal na najbolji način, kako kroz fudbal, tako i kroz ponašanje. Trudio sam se da ga uvek tako predstavljam i to činim i sada u Kini", rekao je Stojković.

Svečanosti su prisustvovali mnogobrojni gosti, a između ostalih bivši kapiten reprezentacije Dejan Stanković, novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, prvi čovek srpske odbojke Zoran Gajić i drugi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 20.12.2016
14:56

Tadić je apsolutno zaslužio jer konačno imamo vođu u reprezentaciji, a ne da nam bekovi izigravaju vođe. Što se tiče Piksija, ja bi pre rekao da je ovo neka kompenzacija što nije selektor.

avatar
Tuesday, 20.12.2016
14:38

Taj Stankovic je u svakoj corbi mirodjija, a ne pada mu na pamet da se uhvati u kostac sa problemima. Rajkovic (Jovanovic, Radunovic/Lukac), Ivanovic (Basta, Gajic), Maksimovic (Spajic, Pejcinovic/Rosic/Milunovic), Nastasic/Rajkovic (Milenkovic), Antonov (Obradovic, Momcilovic/Rodic)- Radovic/Zivkovic (Darko Lazovic), Maksimovic/Kacar (Petrovic), Tadic (Milinkovic-Savic, Ninkovic/Ivanic), Matic (Fejsa, Radoja), Ljajic (Kostic, Sulejmani/Katai)- Mitrovic (Djurdjevic, Danko Lazovic).

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 20.12.2016
17:52

dosadan si sa ovim sastavima...kakav bre milenkovic u A reprezentaciju a nema ni 20 godina...kakav gajic kojeg nema ni na mapi...kakav antonov pored kolarova...petrovic kljusina...ninkovic nije za reprezentaciju jos uvek...danko lazovic stariji od vatre

avatar
Džon Rambo
Tuesday, 20.12.2016
17:56

Ne da je dosadan nego ubija koliko smara, što nije završio neku trenersku ili menadžerskj školu pa da se lepo bavi time, a ne ovde da prosipa pamet

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 20.12.2016
14:31

Ode tole i sa njim crna magija iz srpskog fudbala.

avatar
Anderton
Tuesday, 20.12.2016
14:55

Ode Tole POČASNI PREDSEDNI. Živi bili u svojim zabludama :D