Svi uz Milinkovića - I uprava i ''Grobari''!

Autor: Darko Mitrović
petak 03.04.2015.
23:25
Izvor: Sportske.net

Pred svoj debi na klupi Partizana, novi trener crno-belih dobio je danas veliku podršku i od strane navijača, ali i od najužeg rukovodstva kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u subotu od 18 časova igraju sa kragujevačkim Radničkim, u 21. kolu Superlige, što će ujedno biti i debi Zorana Milinkovića na klupi crno-belih.

Naravno, posle čak tri kiksa u prva tri prolećna kola, Milinković će imati imperativ da startuje pobedom sa svojim novim timom i uspešno započne svoj pohod ka šampionskoj tituli sa crno-belima.

Dan pred duel sa Kragujevčanima, inače poslednjeplasiranim u Superligi, trening Partizana posetili su i članovi Upravnog odbora Partizana, na čelu sa predsednikom Zoranom Popovićem, koji su novom treneru, kao i svim igračima, poželeli šampionsko proleće.

Istovremeno, na tribinama je bio prisutan i određeni broj navijača Partizana, koji su pesmama i bakljadom pružili dodatnu podršku crno-belima.

Takođe, na semaforu su prikazivane brojne navijačke poruke i slogani, sve u cilju da Milinkovićev tim bude maksimalno motivisan sutra protiv Radničkog i da, naravno, osvoji sva tri boda.

Foto: partizan.rs

uprava partizan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke