SVI U HUMSKU (utorak, 20h)! Ovako izgledaju ekipe Bore i Radomira!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.05.2016.
20:18
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

U ponedeljak u Humskoj je i zvanično najavljena humanitarna utakmica pod nazivom ''Asovi za decu'', u prisustvu naših proslavljenih trenera Radomira Antića i Bore Milutinovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što smo već i objavljivali, ovaj spektakularni događaj na programu je u utorak od 20 časova na stadionu u Humskoj, a organizovao ga je humani i sada već dobro nam poznati mladić Jovan Simić, koji je i proteklih godina uspešno organizovao humanitarne akcije.

Ovoga puta, sav prihod će biti namenjen prikupljanju sredstava za projekat NURDOR-a (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) za izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Brojni naši fudbalski asovi, kako nekadašnji, tako i sadašnji, prihvatili su poziv za učešće na ovoj humanitarnoj utakmici.

Jednu ekipu će sa klupe predvoditi Bora Milutinović, drugu Radomir Antić, koji su već doputovali u Beograd i danas su objavili izgled svojih ekipa.

''Impresioniran sam ovolikim odzivom javnosti. Ovo je nešto više od same utakmice jer je fudbal ogledalo društva, ovo je jedna divna prilika da sutra svi zajedno budemo pobednici'', poručio je Radomir Antić, a u istom stilu je nastavio i Bora Milutinović.

''Ponosan sam što mogu da učestvujem i pozivam igrače da daju sve od sebe sutra, nije važno ko će da pobedi važno je da se skupe sredstva za našu decu!”, rekao je Milutinović.

U prilogu pogledajte ko će sve u utorak u Humskoj nastupati za njihove timove.

Tim Bore Milutinovića

Golmani: Dejan Radić, Ivica Kralj, Živko Živković.

Odbrana: Milivoje Ćirković, Uroš Račić, Mirko Poledica, Ljubiša Dunđerski, Niša Saveljić, Miloš Stojanović, Goran Bunjevčević.

Sredina: Milan Smiljanić, Goran Bogdanović, Damir Čakar, Darko Tešović, Jovan Stanković, Dragan Mladenović, Goran Stevanović, Branko Brnović, Miodrag Pantelić, Pavlovski Marko.

Napad: Predrag Mijatović (c), Milan Purović, Andrija Delibašić, Mateja Kežman, Igor Glušević, Saša Drakulić.

Bonus igrači: Lazar Ristovski, Dejan Ćirjaković, Jovan Simić

Tim Radomira Antića

Golmani: Boban Bajković, Željko Brkić, Đorđe Pantić.

Odbrana: Špira Grujić, Nikola Lazetić, Boban Dmitrović, Gordan Petrić, Marjan Marković, Slavoljub Đorđević, Stepanov Milan, Sabo Zoltan.

Sredina: Darko Ljubojević, Dejan Stanković (c), Boško Janković, Ognjen Koroman, Nenad Kovačević, Gojko Kačar, Leo Lerinc, Luka Milunović.

Napad: Danko Lazović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mihajlo Ognjenović, Pauča Petar.

Bonus igrači: Jovana Leposavić- golman, Zoran Kesić.

Dodajmo još i da su ulaznice za humanitarni meč “Asovi za decu”,  po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok, već dostupne na prodajnim štandovima u Ušće Shopping centru (II sprat).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil89
Monday, 23.05.2016
22:00

Stvarno kapa dole za ovu velicinu od coveka. Svaka cast i o im ljudima sto su se odazvali. Napokon nesto lepo da se desava i da ima malo sloge pa da ovako nesto preraste u tradiciju.

avatar
Monday, 23.05.2016
21:21

Spira, ne Špira Grujić.

avatar
El Diablo
Monday, 23.05.2016
20:46

Grobar sam ali zasto se ta humanitarna utakmica igra u Humskoj?Msm Zvezdin stadion je veci pa samim tim bi se i vise novca skupilo.Ali gde god da se igra,samo da stadion Partizana makar jednom u zivotu bude do kraja ispunjen.Vidimo se sutra u Humskoj!!

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Monday, 23.05.2016
21:30

Ajde molim te...kako makar jednom????Bate,Steau ove sezone su bili ispunjeni do poslednjeg mesta.Pricam o ovoj sezoni.A onda svi znamo sta je bilo ,da se ne dolazi na stadion.Ako vec nezans ne komentarisi lp

avatar
Tisina perhani!
Monday, 23.05.2016
22:13

kada je to marakana bila puna?

avatar
paok
Monday, 23.05.2016
21:54

Sta god da je bilo trebali su navijaci dolaziti u vecem broju. Stvarno je sramota da dodje 2000 ljudi na utakmicu, realno to je katastrofa. I Zvezda je imala ranije problema pa nikada nije doslo tako malo navijaca.

avatar
Don.Mile
Monday, 23.05.2016
20:32

bravo legende !!!