Svi su čekali na ovo - Evo šta je Grof rekao o odlasku!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.12.2016.
18:05
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miorag Božović zahvalio se navijačima na podršci koju su pružali ekipi tokom jesenjeg dela sezone i kratko progovorio o svom odlasku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon utakmice 21. kola Superlige Srbije između Radnika i Crvene zvezde svi su čekali na obraćanje trenera gostujuće ekipe Miodraga Božovića kako bi čuli da li odlazi iz kluba.

Strateg crveno-belih najpre je dao svoj sud o dešavanjima na terenu i istakao da je bilo teško igrati po zaleđenoj podlozi.

"Moglo je biti još golova, imao je Radnik par stopostotnih prilika, imali smo i mi. Teško je pričati o igri po ovom terenu. Teren je smrznut, nije moglo da se igra. Drago mi je što se niko nije povredio osim Stojanovića, ali mislim da nije ništa strašno" kazao je Božović.

Crvena zvezda je večeras slavila u Surdulici rezultatom 2:1 a odlučujući gol na meču postigao je napadač domaćeg tima Igor Zlatanović koji je loptu poslao u sopstvenu mrežu.

Očekivalo se da odmah nakon utakmice Miodrag Božović bude upitan da li odlazi iz Zvezde, a evo šta je Grof rekao na to.

"Ja mogu da se zahvalim navijaćima za svu podršku u minuloj polusezoni, uvek su bili naš 12 igrač" kazao je Grof a potom dodao na pitanje da li odlazi iz Zvezde,

"To ne znam..." ostao je do kraja zagonetan strateg šampiona Srbije.

Crveno-beli su osigurali titulu jesenjeg prvaka, a u zavisnosti od ishoda duela Partizan - Spartak znaće se da li će na proleće imati 9, 8 ili 6 bodova prednosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 15.12.2016
00:03

Najbitnije je da Grujiću teren nije smetao i da ste vi preveliki džentlmeni koji ne komentarišu suđenje.

avatar
DzoniSetac
Wednesday, 14.12.2016
21:57
avatar
Nakoto Nagano
Wednesday, 14.12.2016
20:00

Kakav je strucnjak Grof je pokazao u Evropi. U Srbiji mu je lako jer kad god nesto ne stima tu su sudije da odrade posao, kao sto je to bio slucaj danas i mnogo puta pre toga.

avatar
Wednesday, 14.12.2016
21:25

Iako sam navijač Zvezde, ne mogu a da se ne složim sa tobom.

avatar
KostolomacLB
Wednesday, 14.12.2016
19:59

Ajde ti Mario Marko Del Tintoreto adio.. Igra nam je ocajna, igracki kadar preglomazan i ocajan... Grofe od Milutovac povedi ove sto si doveo sa sobom i srecan put i tebi i Fibelu, Muceu, Sikimicu, Supicu, Kahrimanu, Andjelkovicu, ORLANDICU...

avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 14.12.2016
21:08

treba biti fer do kraja jer je on doveo i Donalda, Ruiza, Kangu, Poletanovica, Le Taleka... Doduse nisu se ni oni nesto sjajno pokazali izuzev Donalda koji je stvarno pun pogodak, i mislim da ce Ruiz tek u narednoj sezoni ili polusezoni da zablista...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 14.12.2016
19:14

Грофе теби свака част јер било који други тренер из ове лиге би са оваквим тимом Звезде био и средини табеле.