Svi pričaju o njegovom transferu, a ''Blekiju'' misli otišle skroz na drugu stranu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.03.2017.
22:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Talentovani srpski štoper će od leta karijeru nastaviti u Fiorentini, ali o svom budućem klubu još ne želi da razgovara...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedna od vesti koja je obeležila dan u fudbalskoj Srbiji, jeste potvrda iz Humske da će Nikola Milenković od 1. jula biti član Fiorentine, a da će Partizanu na ime obeštećenja pripasti 5.1 miliona evra.

Sam fudbaler se tokom dana oglasio u medijima, ali je nerado govorio o Fiorentini, već je insistirao da sa novinarima razgovara o Partizanu i njegovim narednim rivalima!

''Meni je glava u Partizanu i to je jedino što me u ovom trenutku interesuje. Prijaju mi pohvale i cela ta priča oko Fiorentine, ali ima vremena za njih, trenutno sam stvarno koncentrisan samo na ono što me očekuje u subotu protiv Voždovca.

Moramo da osvojimo tri boda i održimo korak za Zvezdom i zato bi bilo kontraproduktivno da razmišljam o bilo čemu što nije vezano za crno-bele'', istakao je Milenković, a prenose ''Novosti''.

Ipak, kasnije je izrazio pozitivno mišljenje o italijanskoj ligi, naglasio da je smatra jednom od najboljih u Evropi i pogodnom za usavršavanje mladih igrača.

Dodatni motiv biće mu i raniji učinak nekolicine Partizanovih fudbalera koji su inostranu karijeru počeli da grade iz Firence.

''Nadam se da ću i ja krenuti tim putem'', poručio je popularni ''Bleki''.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 15.03.2017
23:56

Mi stvarno nismo normalni, bolje da smo ga dali za cetiri miliona i 15 posto od sledece prodaje...

avatar
3x3
Wednesday, 15.03.2017
23:41

Kakvo foliranje. Misli mu u partizanu, ma daj bre! Nije nista ruzno da je rekao da razmislja o Fiorentini jer to jeste jedan veliki korak napred u karijeri koja ce, nadam se, biti izvanredna.

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 15.03.2017
23:13

Izabrao je manje zahtevnu ligu kao i klub gde će da igra,tako je trebao i Grujić,nemam ništa protiv njega,ali nije trebao u Liverpul. Nisu mu oni dali toliko para više od para koliko bi mu na primer Viljareal dao,ali je on hteo odmah u veliki klub,nadam se da će na kraju njegova situacija biti kao kod Susa,koji je prolazio kroz slična sr*nja kao Gruja.