Svi na "Marakanu" - Zvezda slavi rođendan!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U danu kada SD Crvena zvezda proslavlja sedamdeseti rođendan iz Ljutice Bogdana stiže poziv "Delijama" da u subotu napune "Marakanu" i tako uveličaju proslavu 7 decenija postojanja crveno-bele porodice.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Osokoljeni smanjenjem bodovnog zaostatka u odnosu na "večitog rivala" fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju novosadsku Vojvodinu u prvoj utakmici prolećnog dela sezone koju će odigrati na domaćem terenu.

Biće to prilika da "Delije" u svom domu podrže ekipu Nenada Lalatovića koja je na prethodna dva gostovanja osvojila četiri boda i uz "kikseve" Partizana uspela da se vrati u borbu za titulu.

Kako u tekućoj sedmici SD Crvena zvezda slavi 70 godina postojanja iz fudbalskog kluba poručuju da će subotnji derbi 18. kola Jelen Superligi biti idealna prilika da se proslavi ovaj jubilej.

"Koliko je samo života Crvena zvezda iz korena promenila? Za koliko lepih uspomena, herojskih pobeda, poraza nakon kojih nismo spuštali glavu, trenutaka radosti, ekstaze i euforije smo bogatiji zahvaljujući najsjajnijoj zvezdi našeg neba? Pa čak i u ovim vremenima kada je kompletan sport u Srbiji u krizi, da li iko može ostati ravnodušan kada čuje da naša Crvena zvezda puni 70 godina?" navodi se u pozivu navijačima.

Statistički gledano, na prolećnu premijeru na "Marakani" prosečno dolazi 25.000 gledalaca a u Zvezdi se nadaju da će u subotu ta cifra biti značajno premašena.

Iz fudbalskog kluba Crvena zvezda podsećaju navijače da će duel sa Vojvodinom biti prvi koji će izabranici Nenada Lalatovića odigrati na stadionu u Ljutice Bogdana od kada je preimenovan u "Stadion Rajko Mitić".

Derbi 18. kola JSL između Crvene zvezde i Vojvodine zakazan je za subotu, 7. mart, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Wednesday, 04.03.2015
12:00

samo dodjite ranije dok se jos vidi jer nema struje a i grejanje ne radi ... hranu i pice ponesite od kuce

avatar
Vladimir Grobar
Wednesday, 04.03.2015
14:43

Jeste prijatelju, a na ulazu ce stajati krst na stolu pa eto neka svako nesto pod krst stavi ! Kazu valja se.

avatar
Branislav
Wednesday, 04.03.2015
14:48

Nos u svoje dvoriste i gledajte samo kako da ostvarite prvu pobedu u drugom delu sezone... Sanjace te i Donji Srem :)