Svi bi u taj Monte Karlo - Evo ko je sve u srpskoj ekspediciji

Autor: Darko Mitrović
subota 04.06.2016.
13:54
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Sjajna prilika da mnogi posete ovu atraktivnu destinaciju i da usput bodre Muslinove ''Orlove'' protiv Rusije.

BETAPHOTO/ZIVOTA POPOVIC/MO
BETAPHOTO/ZIVOTA POPOVIC/MO

Povezane vesti

Posle dve pobede u prethodne dve prijateljske utakmice - protiv Kipra (2:1) i Izraela (3:1), očekivanja javnosti od našeg nacionalnog tima su sada već mnogo ozbiljnija.

Sledeću proveru ''Orlovi'' će imati protiv selekcije Rusije u Monte Karlu, u nedelju od 18 časova na stadionu Luj II, pa se svi nadamo da će Muslinovi izabranici ostvariti svojevrsni ''het-trik'' u susret jesenjim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

A ono što je privuklo posebnu pažnju uoči sutrašnje utakmice sa Rusima, jeste i informacija objavljena na zvaničnom sajtu FSS u vezi sa brojnom podrškom koju će ''Orlovi'' imati u Monte Karlu.

''U ekspedici Srbije u Monte Karlu nalazi se i veliki broj bivših asova Crvene zvezde i Partizana, a neki od njih igrali su u periodu kada je na klupi crveno-belih sedeo selektor Slavoljub Muslin.

Tako su Srbiju došli da podrže Milivoje Vitakić, Leo Lerinc, Perica Ognjenović, Dragan Mićić, Danko Lazović, Ljubiša Ranković, Andrija Delibašić, Stefan Babović, Zvonimir Vukić... I bivši selektor Vladimir Petrović – Pižon je uz novi talas Srbije, kao i Ilija Petković'',
navodi se, između ostalog, na sajtu FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke