Svedočio je Vošinom čudu u Bursi, hoće li biti taličan Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.07.2017.
15:25
Izvor: Sportske.net

Arbitar koji je 2013. godine delio pravdu u susretu Burse i novosadske Vojvodine delegiran je za glavnog sudiju revanš utakmice između Olimpijakosa i Partizana.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Evropska kuća fudbala delegirala je arbitre za revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona pa je tako odlučeno ko će deliti pravdu u Atini.

Odlukom UEFA u Pirej je poslat Španac Havijer Estrada Fernandes koji je u prošlosti više puta imao priliku da sudi srpskim klubovima i nacionalnim selekcijama.

U razmaku od samo nekoliko dana Havijer Estrada je delio pravdu na prijateljskom susretu "A" selekcija Kolumbije i Srbije, odnosno revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Burse i novosadske Vojvodine.

"Orlovima" nije bio taličan, poraženi su minimalnim rezultatom, ali zato jeste Vojvodini koja je kao gost šokrala favorizovanu Bursu i obezbedila plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Valja reći da su Novosađani baš kao i Partizan imali nepovoljan rezultat iz prve utakmice jer su na "Karađorđu" remizirali sa turskim predstavnikom (2:2) ali su zato u revanšu počistili "zelene" i slavili sa 3:0.

Osim pomenutih utakmica Španac je delio pravdu u susretu omladinskih selekcija Nemačke i Srbije (2:2) na Evropskom prvenstvu 2014. godine, a godinu dana kasnije bio je glavni sudija na utakmici mladih selekcija Nemačke i Srbije koja je odigrana u grupnoj fazi kontinentalne smotre i završena rezultatom 1:1.

Zanimljiv je još i podatak da je Vojvodini sudio pre dve godine, ovoga puta u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope. Za razliku od meča u Bursi, Novosađani nemaju lepo sećanje na meč sa Viktorijom iz Plzenja pošto su poraženi sa 3:0.

Na kraju možemo da kažemo i to da je Havijer Estrada tri puta sudio Partizanovoj grčkoj "braći" iz Soluna i da PAOK nije uspeo da dobije nijednu od tri utakmice.

Revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Olimpijakosa i Partizana igra se u sredu od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aca123
Tuesday, 01.08.2017
00:48

Ja samo želim da mi neko od navijača partizana objasni na čemu bazira svoj optimizam u ovom revanšu u Atini? Tim koji za dve godine u evropi pobedi samo nejaku Budućnost i to na jedvite jade i dobije zvezdu u domaćem prvenstvu, zvezdu koja je u tih poslednjih mesec i po prošle sezone igrala maltene bez trenera koji je samo fizički bio na klupi sme da izjavi kako ima šanse da izbaci olimpiakosa uz rezultat 1-3 iz prvog meča pa ajde grobare i da razumem negde,oduvek su ispadali smešni i na terenu i u medijima ali ne razumem novinare koji objavljuju njihove nebulozne izjave,da sam novinar mene bi bilo sramota da napišem takve stvari,neće ovaj partizan ni u ligu evrope mislim da im je i to takmičenje miljama dalako,živi bili pa videli!!!

avatar
Real/Partizan
Monday, 31.07.2017
16:05

Prosecan Olimpijakos nzm sta se bura digla kao da igramo protiv Reala, nadigrali smo ih i to lagano, samo nam je odbrana na nivou II podrucne, idemo da ih ofanzivno unistimo, napred Partizan, mozemo ih pobediti !

avatar
Monday, 31.07.2017
16:50

Ti imas cudne poglede na stvari.nNaigrali ste ih? Pa naigrajte ih ponovo....

avatar
bagra
Monday, 31.07.2017
17:53

I hocemo, samo malo vose, bice, 4:1 za njih

avatar
bagra
Monday, 31.07.2017
17:01

Bas smo ih nadigrali, spakovali nam 3 komada a 4 puta presli centar, plus sada igraju kuci, ima da nas raskantaju, realno je 1-1&3+

avatar
Al(a)din
Monday, 31.07.2017
15:35

Uporedjivati Vojvodinih 2:2 na Karadjordju protiv Burse sa rezultatom 3:1 na JNA ??? Smesno

avatar
RB Leipzig(premocni)
Monday, 31.07.2017
15:33

Vece su sanse da liverpul osvoji titulu..

avatar
Markо Đorđević
Monday, 31.07.2017
16:26

Vece su sanse da Lajpcig ima navijaca od pre dve godine. :)

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 02.08.2017
08:00

Vece su sanse da Lajpcig ispadne iz lige