"Svecima" stigao odgovor Partizanovog Ibre

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.03.2016.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ekstratalentovani fudbaler Partizana Dušan Vlahović oglasio se povodom jučerašnjih pisanja zapadnoevropskih medija koji su ga doveli u vezu sa Pari Sen Žermenom i Arsenalom.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Jedna od udarnih vesti u trenutku kada je na snazi pauza u domaćem šampionatu, u nedelju je bila i ona vezana za interesovanje koje su Pari Sen Žermen i Arsenal pokazali za ekstratalentovanog napadača Partizana Dušana Vlahovića.

Golobradi mladić koji je tokom zimskih priprema za prolećni deo sezone priključen prvom timu slovi za jednog od najtalentovanijih igrača u Srbiji pa ne čudi što su skauting službe šampiona Francuske i Arsenala podvukle njegovo ime u svojim "tefterima".

"Teško mi je uopšte da kažem nešto posle tako lepih reči 'Frans fudbala'. Svakako da mi imponuje što me dovode u vezu sa velikim klubom kao što je Pari Sen Žermen, ali u ovom trenutku niti razmišljam o tome, niti sam opterećen" kaže Vlahović za dnevni list "Sport".

Prvotimac Partizana upisao je tek šest nastupa za crno-bele u prolećnom delu sezone, ali su njegovi kvaliteti dobro poznati evropskim klubovima, o čemu svedoči i ponuda od 5 miliona evra koju je Anderleht zimus ponudio za Vlahovića.

Dusan Vlahovic
Foto: Beta/BranislavBožić/Ev

Ono što može da raduje čelnike kluba iz Humske jeste vest da Dušan Vlahović nije fasciniran novinskim natpisima i da ima jasno zacrtan cilj.

"Moja jedina preokupacija je Partizan, želja za napretkom i mesto u startnih jedanaest. Potpuno sam posvećen tome i ni na šta drugo se ne obazirem" objašnjava Vlahović i dodaje,

"Nisam još ništa uradio, ali nameravam. Imam ugovor do 2018. godine, gledaću da ostanem što duže u mom klubu i ostavim trag. Dakle, zacrtao sam sebi da osvajam trofeje i tek onda, kada dođe vreme, nastavim karijeru u inostranstvu" zaključuje Vlahović.

Dušan Vlahović napunio je 16 godina krajem januara a nedavno je ušao u istoriju "večitih derbija" nako najmlađi debitant u istoriji srpske fudbalske svetkovine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acalaki
Monday, 28.03.2016
12:01

Kalo je napumpana prica,a jadni grobari se nadaju da je to istina,slepci i da je tako kako neshvatate da sa ovim olosom od uprave opet necete videti te pare za dobra pojacanja!

avatar
KRLE 12
Monday, 28.03.2016
13:35

Ja sam video te pare tako da nemoj da pricas bez veze i svaki pravi i iskreni navijac Partizana moze da ode do protorija kluba da vidi te pare narednih 48 sata sa Noltijem. Posle toga te pare ulaze dirktno u budzet RS jer mora da se pravda onih 4mil. EU sto je neko izmislio pre neki dan jer dolaze Svetska banka i MMF da prebroje LICNO jer ne veruju i ako su date garancije iz samog vrha ,tako sam ja cuo keve mi e sad ne mora da mi verujes kako hoces opusteno bez cima

avatar
Monday, 28.03.2016
11:28

Pamet u glavu, NE ŽURI. Ima vremena za inostranstvo. Sazreli ovde kao fudbaler.

avatar
Monday, 28.03.2016
11:27

Alo sinko šta ti misliš da uradiš veliko u našem fudbalu i koliko titula da osvojiš do 2018. godine. Pa ti ćeš tada imati tek 18 godina. Ti to već najavljuješ odlazak po isteku ovog ugovora. Da bi ostavio trag moraš potpisati bar još jedan od 4-5 godina i odraditi bar pola istog. Ovako ni traga u Partizanu i našem fudbalu, a verovatno ni nekog velikog fudbalera od tebe (doživećeš istu sudbinu kao Pantić).

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 29.03.2016
16:55

Potpisace on ugovor, njegovi roditelji nisu bas zagrejani da on ode rano u inostranstvo i da tamo propadne, bila je izjava gde su mu roditelji apsolutno zahvalni Partizanu i da nisu mogli da potpisu duzi ugovor sa Partizanom jer nije imao 18 godina, pa se moze potpisati ugovor na maksimum 3 godine. Jos jedna jako dobra stvar sa Vlahovicem jeste da nema nikakvog menadzera ili agenta, kako god...

avatar
Paul George
Monday, 28.03.2016
10:39

Na leto ce se samo saznati da ide u Andeleht,taj transfer je vec dogovoren.

avatar
odjava
Monday, 28.03.2016
10:34

nesto mi i ne videsmo taj .. ogroman .. talenat . sa srecom dalje .

avatar
Alex DeLarge
Monday, 28.03.2016
10:16

Ovo stvarno nije provokacija, ali jesu li ovo iz Partizana poceli da oponasaju Terzu? Ne sumnjam da je mali talenat, ali brate vidim po komentarima da su neki stigli i do 25 miliona. :D Za sta bre? Je l' dao neki gol? Je l' najmladji debitant PL ili LS pa da pricamo o tim ciframa? Smesno majke mi. Kad ne ide odma opali sa neopravdano velikom euforijom kako bi nadoknadio... Ono sto sam ja video je da mali ima slifa, ima osecaj za prostor, pametno se krece, i vise nego solidna tehnika za visokog igraca, ali... Morace sigurno u naredne dve ili tri godine da radi na konstituciji, onako mrsav ne moze ni u Primeri da igra, PL je misaona imenica. Vidi se u mnogim stvarima da je jos neiskusan jer pravi neke pocetnicke greske, i da mora jos dosta da raste. A tek ove price o 5 miliona, i to ni manje ni vise od Anderlehta koji nije hteo ni za duplo bolje da da taj novac necu ni komentarisati. To je Terzina skola...

avatar
mrancic
Monday, 28.03.2016
10:03

Dosta je vec igrao (pet susreta). I nije zainteresovan. Prodace ga letos. Najverovatnije Anderlehtu.

avatar
quitttenkse
Monday, 28.03.2016
10:25

Anderleht je idealan za igrače sa ovog podnevlja i nema tu puno šta da se razmišlja. 'Prodace' - buduće vreme, a 'letos' prošlo. Nadam se da je to kao ono... šala, ali ako nije moraš poraditi na tome.

avatar
quitttenkse
Monday, 28.03.2016
12:45

@Filip RenovcevicnDa, u pravu si. Brzo kucanje, a 'v' i 'b' su jedno pored drugog.

avatar
Filip Renovcevic
Monday, 28.03.2016
11:23

Kaze se podneblje strucnjak za Srpski jezik.

avatar
brekbaCh
Monday, 28.03.2016
09:21

Budi pametan mali, pa mozda i bude od tebe nesto.. Nadam se da ce i uprava da bude pametna.

avatar
Eazy-E
Tuesday, 29.03.2016
20:31

Kolilo je ova uprava bila puta upravu