Sve što treba da znate o organizaciji meča Rad - Zvezda

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.10.2014.
20:51
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Klub sa Banjice izdao saopštenje sa svim detaljima koje bi navijači Rada i Crvene zvezde trebalo da uzmu u obzir uoči utakmice osminje finala Kupa, koja će biti odigrana na Vračaru.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Kao što je poznato, Rad će dočekati Crvenu zvezdu na stadionu Obilića na Vračaru, jer je meč okarakterisan kao ''visokorizičan''.

Utakmica je na programu u sredu od 13 časova, a kako je danas saopšteno sa Banjice, navijači Rada biće smešteni na istočnoj, a Zvezdini na zapadnoj tribini.

Današnje saopštenje ''Građevinara'' prenosimo u celini.

''Poštovani,

U cilju kvalitetne organizacije utakmice 1/8 finala Kupa Srbije između FK RAD i FK CRVENA ZVEZDA, koja se igra u sredu 29.10.2014. godine sa početkom u 13:00 časova na stadionu FK Obilić, i koja je proglašena utakmicom visokog rizika obaveštavamo Vas o sledećem:

Prodaja ulaznica za navijače i simpatizere FK Crvena zvezda:

Navijači i simpatizeri FK Crvena zvezda biće smešteni na Zapadnoj tribini stadiona koja na koju se ulazi iz ulice Gospodara Vučića.

Prodaja ulaznica dan pre odigravanja utakmice će se odvijati na blagajnama stadiona FK Crvena Zvezda u utorak 28.10.2014. godine u vremenu od 11:00 do 17:00 časova.

Prodaja ulaznica na dan odigravanja utakmice će se odvijati na blagajni stadiona FK Obilić na Zapadnoj tribini u vremenu od 10:00 časova.

Prodaja ulaznica za navijače i simpatizere FK Rad:

Navijači i simpatizeri FK Rad biće smešteni na Istočnoj tribini stadiona na koju se ulazi iz ulice Vojislava Ilića.

Prodaja ulaznica dan pre odigravanja utakmice će se odvijati na blagajnama stadiona FK Rad u utorak 28.10.2014. godine u vremenu od 12:00 do 17:00 časova.

Prodaja ulaznica biće vršena na blagajni stadiona FK Obilić na Istočnoj tribini na dan odigravanja utakmice u sredu 29.10.2014. godine u vremenu od 10:00 časova''
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke