Sve miriše na ''crno-belo'' finale Kupa!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.03.2015.
19:57
Izvor: Sportske.net

Posle Čukaričkog, i Partizan večeras stekao veliku prednost pred revanš u polufinalu Kupa. U duelu sa ekipom Jagodine, crno-beli glavni deo posla obavili u prvom poluvremenu, a u samom finišu su trijumf učinili još ubedljivijim.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su večeras na svom stadionu u Humskoj ekipu Jagodine rezultatom 3-0 i tako se značajno približili plasmanu u finale Kupa Srbije.

Tek što je počela utakmica, posle samo tri minuta igre, crno-beli su iskoristili svoju prvu pravu akciju u ovom susretu.

Volkov je iz auta uposlio mladog napadača Ivana Šaponjića, on je odlično prošao po levoj strani, proigrao Andriju Živkovića, a ovaj pravovremeno uočio Grbića, koji sa nekih 12-13 metara snažnim udarcem šalje loptu u mrežu - 1:0 za Partizan.

Grbićeva proslava gola bila je specifična, a više na tu temu mogli ste da čitate OVDE.

Usledio je period igre u kome su Jagodinci bili konkretniji i opasniji po gol, pa tako beležimo odličan pokušaj Miloša Lepovića sa dvadesetak metara, kada je Živković dobro intervenisao, a onda i akciju Đurića, koja takođe nije dala rezultat.

Partizan je delovao u većem delu prvog poluvremena kao ekipa koja je zadovoljna rezultatom, ali je samo dva minuta pred odlazak na odmor, ''sevnula'' još jedna dobra akcija crno-belih, za vođstvo od 2-0.

Volkov je centrirao sa leve strane, Babović nije uspeo da dođe do te lopte, ali jeste večeras odlični Andrija Živković, koji udarcem levom nogom, iz prve, šalje loptu u mrežu golmana Perića - 2:0.

Partizanove golove možete da vidite OVDE.

U drugom poluvremenu, Jagodinci su pokušavali da uspostave inicijativu, da stvore nove šanse, u čemu su donekle i uspeli, ali ne i da savladaju Živka Živkovića.

Ali, sam finiš meča potpuno u znaku crno-belih, pogotovo od ulaska Nemanje Kojića, koji je zamenio Šaponjića.

Kojić je u poslednjih desetak minuta imao dve odlične prilike, nije ih iskoristio, jednom je pogodio i prečku, baš kao i Balčažic nešto kasnije, ali se iskupio asistencijom za Brašanca u poslednjim trenucima meča za konačnih 3-0.

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, Volkov, Ćirković, Balažic, Drinčić, Babović, A. Živković, Ninković (S. Ilić od 58.), Grbić (Brašanac od 58.), Šaponjić (Kojić od 78.)

Jagodina: Perić, Mitošević, Savković, Filipović, Antić (od 68. Šušnjar), Mihajlović, Živanović, Popara (od 90. Arsenijević), Lepović, Jovančić (od 83. Stojčev), Đurić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alan Iverson
Wednesday, 18.03.2015
21:03

Sve cestitke najboljem timu u ligi,sampionska predstava,mi smo u finalu,osvajamo ovo,dobro je da nema Zvezde,pa su sudije realne,moglo je biti i 5-0,ali dobro je i ovo.Ocekujem da kom bude objavljen.Hvala.