Sve je jasno - Ovaj tim juri overu baraža u Milanovcu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.10.2016.
11:26
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacije večeras igra poslednju utakmicu grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj na kojoj bi tri boda za overu baraža trebalo da "pojuri" sledeći tim.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Nakon uspeha koji su seniorski reprezentativci ostvarili na prethodne dve utakmice u kvalifikacijama za Mundijal, sportska javnost u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuje večerašnji susret mladih selekcija Srbije i Slovenije.

Najavu meča koji se igra u Gornjem Milanovcu mogli ste da pročitate OVDE i da uvidite kakva je trenutna situacija u drugoj kvalifikacionoj grupi, odnosno šta bi "Orlićima" donelo plasman u baraž, a šta kartu u prvoj klasi za put u Poljsku.

Samo od naših mladih reprezentativaca zavisi da li će igrati u baražu jer pobeda nad Slovenijom garantuje još dva meča doigravanja. Pobeda je, svakako, imperativ i verujemo da su "Orlići" kadri da do nje stignu.

Selektor Tomislav Sivić ima manjih problema sa sastavom jer ne može da računa na standardnog Darka Lazića, ali se zato u tim vraćaju Sergej Milinković-Savić i Nemanja Antonov, s tim što je levi bek Grashopersa još uvek rovit.

Štoperski tandem će u odsustvu Darka Lazića činiti Miloš Veljković i Vukašin Jovanović, a očekuje se da mesto uz levu aut liniju zauzme Mihailo Ristić.

Na ostalim mestima u timu ne bi trebalo da bude promena, osim što će Aleksandar Čavrić ustupiti mesto Sergeju Milinkoviću-Saviću pa bi formacija mogla da se okarakteriše kao 4-1-4-1.

Srbija U21
Grafika: Sportske.net

Srbija:
V. Milinković-Savić; Gajić, Jovanović, Veljković, Ristić; Lukić; Živković, Grujić, S. Milinković-Savić, Gaćinović; Đurđević (C);

Utakmica u Gornjem Milanovcu počinje u 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Pavlovic
Tuesday, 11.10.2016
15:34

bitno da sport klub prenosi mlade englze a rts daje reprizu neke serije (verovatno) ... ova arena sto je nema pola srbije prenosi 70 % utakmica sto valjaju i sto vrede

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 11.10.2016
13:37

Kako mocno izgleda linija Gacinovic - Srgej - Grujic - Zivkovic!

avatar
Anti Beogradjani
Tuesday, 11.10.2016
13:21

ovom timu da se doda tadic,mitrovic i kostic i eto je jaka A reprezentacija

avatar
Android Komarac
Tuesday, 11.10.2016
12:15

Ima li prenos igdje?

avatar
The Real Man
Tuesday, 11.10.2016
11:53

Jel ima prenos negde?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 11.10.2016
11:36

НАПРЕД СРБИЈА!!!