Švaba skratio spisak pred put u Medulin

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.01.2015.
17:29
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Švaba Đurđević skratio je spisak igrača koji su počeli pripreme i odabrao fudbalere koji će putovati na "Arena Cup" u Medulin.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda završili su prvi deo priprema koji je usled zadovoljavajućih vremenskih uslova odrađen u srpskoj prestonici.

Nakon prve nedelje rada spisak igrača na koje trener Dejan Đurđević računa skraćen je za 15 imena što znači da će na turnir u Medulinu putovati 27 fudbalera.

"Prva nedelja priprema je uvek turbulentna i nezgodna. Veliki broj igrača je na treninzima i ova prva nedelja nam služi da uz bazični rad defenišemo spisak igrača na koje ćemo računati. Na turnir u Medulin povešćemo 27 fudbalera a pripreme je počelo 42 igrača" kazao je Đurđević.

Premda je došlo do pomenutog skraćenja spiska igrača, trener Đurđević ipak istavlja mogućnost da neko od igrača napusti klub i da sa druge strane "Romantičari" angažuju nekoliko pojačanja.

"Prelazni rokovi u Srbiji su uvek specifični pa nije isključeno da nas neko od igrača koji je trenutno sa nama napusti a i mi ćemo pokušati da angažujemo pojačanja" dodao je Đurđević.

Fudbalere OFK Beograda u nedelju očekuje put u Medulin, gde će u periodu od 19. do 25. januara učestvovati na međunarodnom turniru "Arena Cup".

"Turnir zbog jačine rivala i broja utakmica dolazi u nevreme ali će nam sa druge prijati odlazak na primorje gde ćemo imati sjajne uslove za rad. U rezultatskom smislu ovaj turnir nema veliki značaj za nas ali ćemo pokušati da napravimo dobre rezultate" rekao je Đurđević.

Učešće na međunarodnom turniru u Medulinu, pored OFK Beograda, uzeće tri hrvatska, jedan slovenački i jedan bosanskohercegovački tim.

Grupa "Belvedere":
- NK Istra 1961
- NK Maribor
- FK Željezničar

Grupa "Histria":
- OFK Beograd
- NK Slaven Belupo
- NK Lokomotiva

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke