Švaba: "Partizanu više odgovaralo odlaganje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.10.2014.
12:08
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba OFK Beograda Dejan Švaba Đurđević kazao je da su njegovi puleni bili spremni da izađu na megdan Partizanu te da je odlaganje utakmice 6. kola JSL više odgovaralo crno-belima.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Šesto kolo Jelen Superlige odigrano je u ponedeljak ali nije kompletirano zbog činjenice da OFK Beograd i Partizan nisu imali prilike da odmere snage.

Utakmica između dva kluba odložena je do daljnjeg a trener "Romantičara" tvrdi da su njegovi izabranici bili spremni da izađu na megdan viceprvaku Srbije.

"Sigurno da ne možemo protiv države i procene da se utakmica ne igra. Bili smo spremni za jedan od dva najveća izazova za nas, ali će neizvesnost ishoda utakmice protiv Partizana potrajati" kaže Đurđević.

OFK Beograd je posle poraza na startu sezone od Novog Pazara zaređao sa dobrim rezultatima što je Đurđevića navelo na zaključak da je Partizan imao više razloga za radost kada je doneta odluka da utakmica bude odložena.

"Objektivno gledano, Partizanu pred evropsko gostovanje više odgovara što se nije trošio protiv nas" kaže Đurđević.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu OFK Beograd igra na domaćem terenu protiv ekipe Donjeg Srema, dok će duel sa Partizanom biti na programu u prvom slobodnom terminu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke