''Švaba'' okupio ''Romantičare''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.07.2014.
13:11
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Predvođeni povratnikom na mesto šefa struke Dejanom Đurđevićem, fudbaleri OFK Beograda počeli su sa pripremama za narednu sezonu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Čak 39 fudbalera odazvalo se današnjoj Đurđevićevoj prozivci na Karaburmi, ali jasno je da će taj spisak igrača uskoro morati da bude skraćen.

Na današnjem okupljanju ekipe, igračima su se obratili vršilac dužnosti predsednika Upravnog odbora Drakče Dimitrijević, sportski direktor Ardijan Đokaj, generalni sekretar kluba, Aleksandar Pivić i šef stručnog štaba Dejan Švaba Đurđević.

Dimitrijević je, pozdravljajući prisutne poručio da će OFK Beograd nastaviti onim ''evropskim putem'' koji je trasirao doskorašnji predsednik Zvezdan Terzić.

''Ovih dana su me pitali šta i kako dalje, otišao je Terzić iz kluba. Nastavljamo putem gde smo stali, onim evropskim putem koji je trasirao Zvezdan Terzić. Ovde sam 18 godina u upravi kluba i njegovim dolaskom 1997. na mesto direktora zacrtan je put koji mi dalje nastavljamo.

Taj, evropski pravac, potvrdila je i poslednja skupština, koja je bila u decembru 2013. godine. Ciljevi sportski ostaju isti - borba za mesto koje vodi u evro-takmičenje i angažovanje i afirmacija mladih fudbalera. Učinićemo sve da tu evropsku viziju koju je zacrtao Zvezdan Terzić, a  koju sprovodi Uporavni odbor, zadržimo i nadalje'',
izjavio je Dimitrijević.

Novi šef struke Dejan Đurđević poručio je igračima da ih očekuje naporan rad, ali veruje da će im čak biti i zabavno.

''Moj interes je, pošto sam na ovom stadionu 27 godina što kao igrač, što kao trener, da prepoznamo zajednički put. Samo tako će se doći i do individualnih uspeha, a pored rezultata kluba svakako je cilj i vaša afirmacija. Imamo mlad tim, a tu su i stariji igrači i trudićemo se da sve dovedemo na nivo da koristi imaju i mladi od starijih i stariji od mladih.

Očekuje nas mnogo posla, a sad da vam pričam da vas očekuju krv, suze i znoj, to je priča za prošla vremena. Radićemo vredno, čini mi se da će vam biti zabavno, a moj zadataj je da svakog pojedinca uklopim u kolektiv koji će na kraju doneti klubu benefit kroz rezultat, a vama kroz ličnu afirmaciju. Imamo sve uslove za dobar rad i sve što sam tražio od kluba, on je to ispunio, mi svi smo vaš servis, a na vama je da ispunite očekivano'',
poručio je Đurđević.

Inače, ''Romantičari'' će na Karaburmi raditi do 3. jula, a onda sledi odlazak na Zlatibor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke