Švaba: "Čeka nas 'rat' u Novom Pazaru"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.03.2015.
18:03
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Strateg fudbalera OFK Beograda Dejan Švaba Đurđević smatra da će loši vremenski uslovi i teren usloviti da duel sa Novim Pazarom liči na taktički i fizički rat a manje na pravu fudbalsku predstavu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon prve prvenstvene pobede u 2015. godini fudbaleri OFK Beograda odlaze u goste ekipi Novog Pazara koja još uvek ne zna za trijumf u prolećnom delu sezone.

Utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama zbog kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla Pazarcima nakon utakmice sa Partizanom, a trener gostujućeg sastava Dejan Đurđević dvojako gleda na činjenicu da se meč igra bez prisustva vatrenih navijača.

"Jako mi je žao što ne igramo pred publikom mada će za moje mlade igrače to značiti i nešto manji pritisak" kazao je Đurđević.

Šef stručnog štaba OFK Beograda podsetio je na kadrovske probleme sa kojima se susreće ali je poručio da to neće biti alibi za eventualni neuspeh.

"Bilo je tokom prethodnih dana govora o našem 'standardnom' i 'nestandardnom' timu a samo ljudi koji rade sa mnom i ja znamo sa kakvim se problemima susrećemo. Ti problemi uticaće na sastav i u duelu sa Novim Pazarom ali to nije alibi" poručuje Švaba.

Trener "Romantičara" nije propustio priliku da ponovo govori o lošim vremenskim uslovima i stanju terena ša je tim povodom istakao da će bolji rezultat u subotnjem duelu izvući ona ekipa koja dobije taktički i fizički rat.

"Igrači koji dobiju šansu moraće da je iskoriste i da OFK Beograd od toga ima neku korist. U Novi Pazar odlazimo rasterećeni sa željom da se nadigravamo a imajući u vidu vremenske uslove siguran sam da nas očekuje taktički i fizički rat" zaključio je Đurđević.

Utakmica Novi Pazar - OFK Beograd zakazana je za subotu, 14. mart, sa početkom od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke