Sutra je Muslinov dan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.03.2017.
15:19
Izvor: Sportske.net

Posle četiri meseca bez reprezentativnog fudbala, ponovo iščekujemo spisak selektora Slavoljuba Muslina za nastavak kvalifikacija za Mondijal u Rusiji.

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije će 24. marta odigrati svoju petu utakmicu u kvalifikacionoj Grupi D. Naši ''Orlovi'' će odmeriti snage sa domaćom Gruzijom, što će biti drugo uzastopno gostovanje za Muslinove izabranike, posle novembarskog remija u Velsu (1:1).

Dve nedelje pre odigravanja meča sa Gruzijom, selektor Slavoljub Muslin će sutra objaviti spisak igrača na koje računa za ovu utakmicu, što je danas i potvrđeno iz Fudbalskog saveza Srbije.

Juče smo pisali na tu temu, nekolicina naših reprezentativaca, koji su bili starteri protiv Velšana, sada su u drugom planu u svojim klubovima, što bi mogao da bude potencijalni problem za selektora Muslina.

Ipak, s druge trane, ima i igrača koji se sve ozbiljnije nameću, pre svih Sergej Milinković-Savić, pa Aleksandar Prijović, Andrija Živković, Ljajić... pa će biti zanimljivo videti sutrašnji Muslinov spisak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 08.03.2017
17:59

Pod uslovom da ne mogu Nastasic, Obradovic, Fejsa i Katai: Rajkovic, Dmitrovic (Radunovic), Manojlovic (Jovanovic)- Basta (Gajic), Ivanovic/ Pejcinovic, Milenkovic, Maksimovic, Rosic (Rajkovic), Spajic (Milunovic)- Antonov,Momcilovic/Mladenovic-Maksimovic,Brasanac/Gudelj, Matic, Radoja/Milivojevic,Zivkovic,Sulejmani (Lazovic), Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic, Katai/Kostic- Mitrovic, Djurdjevic (Prijovic).

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 08.03.2017
17:32

Samo neka vise promeni formaciju, lako cemo za ostalo iako bas i necemo ni to, ali, hajde, tako se kaze...

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 08.03.2017
17:10

Losa situacija je sa formom igraca, cak ni Matic i Kostic nisu vise starteri za svoje klubove. A da ne pricamo o Mitrovicu koji nije ni u drugom planu kod Beniteza.

avatar
ugaseni zivoti
Wednesday, 08.03.2017
16:27

Treba do dobiju poziv I Darko Lazovic I Filip Manojlovic.