Suspenzije i povrede prave problem Božoviću

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.09.2015.
12:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su obavili svoj deo posla u okviru 10. kola Superlige Srbije ali će dešavanja iz duela sa Jagodinom napraviti probleme Miodragu Božoviću kada je sastav tima za meč sa Novim Pazarom u pitanju.

BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DR
BETA/BETAPHOTO/MLADJAN IVANOVIC/DR

Povezane vesti

Poslednja utakmica 10. kola Superlige Srbije biće odigrana u nedelju od 20 časova, a fudbaleri Crvene zvezde već razmišljaju o onome što ih čeka narednog vikenda.

Lider na tabeli u petak je lako izašao na kraj sa ekipom Jagodine i tako uknjižio svoju osmu pobedu u šampionatu a sedmu uzastopnu. Oduševljenje dobrim rezultatima prisutno je među navijačima ali trenera Miodraga Božovića čekaju nova iskušenja.

Strateg Crvene zvezde nalazi se u problemu kada je sastavljanje ekipe za duel sa Novim Pazarom u pitanju pošto dvojica fudbalera neće biti u konkurenciji za tim zbog suspenzija, dok se nekolicina nalazi pod znakom pitanja zbog lakših povreda.

Već sada je izvesno da Miodrag Božović u duelu sa Novim Pazarom neće moći da računa na Slavoljuba Srnića koji je zaradio crveni karton (dva žuta) u susretu sa Jagodinom, dok je Vukašin Jovanović van stroja zbog četiri javne opomene dobijene u dosadašnjem toku prvenstva.

Pored pomenute dvojice meč sa Novim Pazarom mogli bi da preskoče još Savo Pavićević, Mičel Donald i Luis Ibanjez koji su se požalili na lakše povrede, ali će sredinom nedelje biti jasnije da li će njih trojica biti spremni za utakmicu 11. kola.

U takvim okolnostima Miodrag Božović će u startnu postavu uvrstiti Idana Vereda, dok će mesto Vukašina Jovanovića zauzeti Zoran Rendulić jer stručni štab još uvek ne želi da izlaže Aleksandra Lukovića velikim naporima.

Alternativa za Luisa Ibanjeza i Mičela Donalda biće Dušan Anđelković i Mihajlo Ristić, ali se u Zvezdi nadaju da će Argentinac i Holanđanin biti spremni da zaigraju protiv Novog Pazara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Џејсон Стејтамм
Sunday, 20.09.2015
13:55

Iskreno jedini problem ovde je ako se ne oporavi ibanjez,jer nas najbolji levi bek u istoriji (andjelkovic) igra jako dobro.Jedino da se Rista stavi na levog beka jer je odigrao fantasticnno one 2 tekme

avatar
Don Silvio
Sunday, 20.09.2015
19:49

Problem bi bio ako Donald i Ibanjez budu odsutni jer ce onda Ristic ici u sredinu na svoju prirodnu poziciju, a ako bude odsutan samo Ibanjez njega moze jako dobro odmenuti Ristic na toj poziciji

avatar
Amar Zo
Sunday, 20.09.2015
13:16

Nikakav problem jer imamo veoma dobru klupu

avatar
somi99
Sunday, 20.09.2015
13:15

Nadam se pobedi ipak je tesko gostovanje u pazaru

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 20.09.2015
14:20

zvezda je domacin

avatar
UROS DELIJA
Sunday, 20.09.2015
13:02

Dobri su Ibanjez i Donald! Oni ce igrati

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 20.09.2015
13:02

Donald mora da igra, za ostale imamo zamene, dobar su tandem na sredini Grujic i Ristic ali ipak ovaj Donald je zivotinja.

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 20.09.2015
14:02

Jedan od Donalda i Pavicevica mora da igra.Znace mnogo u defanzivi.

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 20.09.2015
14:58

Pavicevica mozemo da zamenima, on ume da kiksira dok ovaj Donald nije imao osetniju gresku u Zvezdi do sada. Odavno nismo imali takvog stranca u ekipi...