Suspenzija za Nikolića i Novi Pazar

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
17:13
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je trenera FK Partizan i FK Novi Pazar do izricanja kazne zbog dešavanja sa utakmice dva kluba odigrane u okviru 14. kola Jelen Superlige.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jesenji deo sezone u Jelen Superligi priveden je kraju duelom Voždovca i Novog Pazara koji je odigran u sredu ali remijem na vrhu TC "Stadion" nije stavljena tačka na dešavanja u poslednja dva takmičarska kola.

Tako je Disciplinska komisija FSS na sednici održanoj u četvrtak popodne donela odluku o suspenziji trenera FK Partizan Marka Nikolića i fudbalskog kluba Novi Pazar zbog dešavanja na utakmici dva kluba koja je igrana pre dve nedelje u okviru 14. kola JSL.

Duel Novog Pazara i Partizana završen je remijem rezultatom 1:1 ali su dešavanja na tribinama i kraj terena dospela u prvi plan.

Fudbalski klub Novi Pazar tek treba da se izjasni po pitanju svega što mu se stavlja na teret a tiče se organizacije utakmice i incidenata tokom meča, dok je trener Partizana odbio da se da komentar na prijavu koju su protiv njega podneli delegat i glavni sudija utakmice.

Marku Nikoliću stavlja se na teret nesportsko ponašanje prema arbitrima i neovlašćen ulazak u svlačionicu nakon završetka utakmice.

Suspenzija neće imati bitniji uticaj na rad Marka Nikolića pošto je jesenji deo sezone u JSL završen ali bi konačna presuda mogla da ima reperkusije na startu prolećnog dela sezone.

Trener Partizana mogao bi da bude kažnjen sa nekoliko utakmica zabrane obavljanja svoje dužnosti a od Disciplinske komisije zavisi kakva će biti kazna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke