Surduličani vide svoju šansu: ''Partizanu gori pod nogama''

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.05.2016.
10:59
Izvor: Sportske.net, Sport

Prethodna dva duela Radnika i Partizana bila su veoma zanimljiva i obilovala su golovima. Da li će tako biti i danas?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Popdsetimo, jesenas su u Surdulici Radnik i Partizan igrali nerešeno, 2:2, da bi nedavno u Humskoj Surduličani vodili sa 2:0 u prvom poluvremenu, ali je Partizan u nastavku uspeo da preokrene rezultat na 3:2 u svoju korist.

Očigledno, novajlija u Superligi je ove sezone pokazao da ima recept da crno-belima napravii velike probleme, pa se navijači ovog kluba nadaju da bi u trećem susretu protiv Partizana ekipa Radnika konačno mogla da upiše i prvi trijumf.

Današnja utakmica u Surdulici počinje u 18 časova, a uoči ovog duela, prvi čovek Radnika Stanislav Tončev očekuje pravi fudbalski spektakl.

''Ulazimo rasterećeni u meč, ali nemamo nameru da se predamo. S druge strane, Partizanu gori pod nogama, pa treba očekivati jednu odlično predstavu, pogotovo što smo već pokazali da možemo da nadvisimo sebe'', poručio je Tončev, a prenosi današnji ''Sport''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Tuesday, 03.05.2016
13:37

smesno zasto partizanu gori pod nogama. bice treci u krajnjem slucaju a ima i finale kupa 11 maja gde mogu da osvoje trofej. gorece radniku sledece sezone kada se budu borili za opstanak.