Surduličani s nestrpljenjem čekaju meč sa Spartakom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.10.2015.
15:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radnika eliminisani su u 1/16 finala Kupa Srbije ali su se već okrenuli narednom iskušenju u Superligi u kojoj ne znaju za poraz više od mesec i po dana.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Superligaš iz Surdulice počeo je pripreme za nedeljni okršaj sa subotičkim Spartakom dan nakon što je na domaćem terenu posle penal serije eliminisan iz nacionalnog Kupa.

Poraz koji je Donji Srem naneo ekipi Miloša Veselinovića ne bi trebalo da utiče na samopouzdanje igrača pošto Radniku u Superligi ide sjajno od dolaska mladog stručnjaka za kormilo tima.

Uoči predstojeće utakmice 16. kola Superlige sa Spartakom strateg Radnika istakao je da taj meč neće imati nikakve sličnosti sa onim koji je sredinom jula odigran na severu Bačke.

"Ekipe Spartaka i Radnika više nisu iste kao što je to bio slučaj na startu sezone. Dosta se toga promenilo u oba tima, promenjeni su treneri, dosta je igrača bilo u opticaju tako da između te dve utakmice neće biti sličnosti" kazao je Miloš Veselinović.

Za razliku od Radnika Subotičani su prošli u osminu finala nacionalnog Kupa a u nedelju će u Surdulici igrati pod vođstvom novog trenera, Rusa Andreja Černišova.

"Ekipa Spartaka zaslužuje bolji plasman na tabeli, a dolaskom novog trenera sigurno će uslediti i pozitivna šok terapija kod njihovog igračkog kadra" objašnjava trener Radnika.

Radnik će u nedeljnu utakmicu ući kao trinaestoplasirana ekipa na tabeli sa sedam bodova više od Spartaka koji.

"Za nas je ovo veoma važna utakmica. Daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat koji bi nam bio od velikog značaja u nastavku prvenstva" kazao je Veselinović.

Na strani Radnika biće i sjajna serija od šest mečeva bez poraza započeta remijem sa Metalcem 19. septembra u Gornjem Milanovcu.

"U ekipi vlada pozitivno raspoloženje. Sve je mnogo lakše posle pobede nad Novim Pazarom i serije od šest utakmica bez poraza. Optimizam je prisutan i s nestrpljenjem očekujemo sledeću utakmicu"  zaključio je Veselinović.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Radnika i Spartaka zakazana je za prvi novembar od 14 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke