Superligaši remizirali na Zlatiboru

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.06.2015.
22:37
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Kontrolna utakmica koju su fudbaleri Vojvodine i Mladosti odigrali u sklopu priprema za novu sezonu završena je nerešenim rezultatom.

fkvojvodina.rs/Jelena Grlić
fkvojvodina.rs/Jelena Grlić

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine i Mladosti odmerili su u nedelju snage u sklopu priprema za novu sezonu koje ekipe iz Novog Sada i Lučana obavljaju na Zlatiboru.

Utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1 a golove su postigli Sekulić za Vojvodinu u 34. minutu i Živadinović za Mladost dvadeset minuta pre kraja utakmice.


Vojvodina je nastupila bez povređenih Pekarića i Maksimovića ali je i pored toga bila dominantniji tim tokom prvih 45 minuta igre. Prvu priliku na meču za crveno-bele imao je Stanisavljević ali je njegov udarac iz slobodnog udarca odbranio Krznarić.

Vodeći gol za Vojvodinu postigao je Danilo Sekulić nakon što je Krznarić ispustio loptu nakon udarca Miljana Mrdakovića. Izjednačujući pogodak za Mladost postigao je Živadinović posle asistencije Radina.

"Zadovoljan sam igrom u prvih 45 minuta. Delovale su dosta dobro sve linije naše ekipe i, kao rezultat toga, stigli smo do vođstva. U nastavku došlo je do pada snage kod nas, što su igrači Mladosti, pre svega preko svežijih igrača u manevru, umeli da iskoriste i zasluženo izjednače" rekao je nakon meča trener Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine u ponedeljak će saznati ko će im biti rival u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke