Superliga se vraća u Suboticu i stiže u Bačku Palanku!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.08.2016.
15:10
Izvor: Sportske.net

Superligaši iz Subotice i Bačke Palanke dobili su dozvolu Izvršnog odbora FS Srbije da u nastavku šampionata svoje mečeve kao domaćini igraju na svojim stadionima.

fkbacka.com
fkbacka.com

Povezane vesti

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije doneli su u sredu odluku da FK Spartak Ždrepčeva Krv i FK Bačka svoje mečeve kao domaćini u nastavku sezone igraju na stadionima u Subotici i Bačkoj Palanci.

"Gradski stadion" u Subotici i stadion "Slavko Maletin Vava" nisu dobili "upotrebnu dozvolu" pre početka sezone zbog toga što nisu imali reflektorsko osvetljenje.

Fudbaleri Spartaka i Bačke igrali su u prvih sedam kola svoje mečeve kao domaćini na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, a posle prvenstvene pauze čeka ih povratak u svoja "gnezda".

U proteklom periodu radilo se aktivno na postavljanju reflektora na pomenutim stadionima pa sada možemo da konstatujemo da će u nastavku sezone svi klubovi koji se takmiče u Superligi svoje mečeve moći da igraju u večernjem terminu.

Spartak će prvi meč na domaćem terenu u novoj sezoni odigrati u 8. kolu protiv ivanjičkog Javor Matisa, dok će prva superligaška utakmica u Bačkoj Palanci biti na programu u 9. kolu kada na stadionu "Slavko Maletin Vava" gostuje Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Works on City Stadium lights Seems new local authorities are "strong on way" to finish this...TNX

A photo posted by FC Spartak (@fcspartaksubotica) on Aug 30, 2016 at 8:11am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 31.08.2016
17:42

e sad da uvedu pravilo da svi tereni moraju da imaju travnatu podlogu bez blata i da imaju podno grejanje i drenazu... pa sve tribine imaju krov, onda one vip loze pa mozemo pricati o Evopi i igrackom kadru...

avatar
Zarkovacki Grof
Wednesday, 31.08.2016
15:37

Dobro se setili.

avatar
Wednesday, 31.08.2016
15:29

Jos terene popraviti i privatizovati klubove i eto publike na stadionima!

avatar
Wednesday, 31.08.2016
19:14

zaboravio si da kazes da ce teci med i mleko...