Superliga pamti veću maglu od novosadske!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
20:27
Izvor: Sportske.net

Utakmica 17. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Radnika naterala nas je da "pročešljamo" arhivu i prisetimo se utakmice koja je pre četiri godine odigrana u gorim uslovima od onih koji su viđeni na "Karađorđu".

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Sedamnaesto kolo domaćeg fudbalskog šampionata počelo je utakmicom koja verovatno nije ni smela da bude odigrana imajući u vidu vremenske uslove koji su vladali na "Karađorđu".

Žargonski rečeno, na stadionu Vojvodine večeras se nije video prst pred okom, a objektivno govoreći postojali su svi uslovi da sudija Lazar Lukić prekine utakmicu pre početka drugog dela igre.

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba superligaša iz Novog Sada Milan Kosanović bio je ogorčen po završetku utakmice pa je u izjavi za TV "Arena Sport" poručio da mu nije jasno čiji je interes da se utakmica igra u neregularnim uslovima.

Dugo u Superligi nismo imali prilike da gledamo meč u ovakvim vremenskim uslovima, ali to ne znači da takvih utakmica nije bilo.

Pre četiri godine, 19. novembra 2011. godine, na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi sastali su se OFK Beograd i kragujevački Radnički, a snimak u prilogu najbolje svedoči kakvi su uslovi za igru vladali tog popodneva kraj Dunava.


Bez želje da osporimo trijumf Radnika, složićemo se sa strategom Vojvodine da večerašnja utakmica na "Karađorđu" nije smela da bude odigrana pa ostaje da vidimo šta će nadležni organi imati da kažu po tom pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rodjen kao ratnik
Saturday, 07.11.2015
04:07

kakav nam je fudbal i kakvi su nam tereni...vreme je najmanji problemm...