Superliga - Derbi u Humskoj otvara kolo

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.11.2016.
13:10
Izvor: Sportske.net

Sedamnaesto kolo domaćeg fudbalskog šampionata na programu je za vikend, a prva utakmica, koja će ujedno biti i derbi kola, zakazana je za poslednji radni dan tekuće nedelje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Derbi susret 17. kola domaće Superlige biće odigran na stadionu u Humskoj gde će Partizan ugostiti četvrtoplasiranu ekipu šampionata i najprijatenije iznenađenje dosadašnjeg toka sezone.

Pored toga što nosi epitet derbija, utakmica između Partizana i kruševačkog Napretka biće i prva u 17. kolu pošto je zakazana za petak od 17 časova.

Partizan je nakon nove pobede u Superligi zadržao korak za vodećom Zvezdom, ali će u drugom kolu drugog dela regularnog toka šampionata ugostiti izuzetno kvalitetnog protivnika.

Kruševački Napredak slovi za najveće iznenađenje u Superligi pošto je trenutno kotiran na četvrtom mestu superligaške tabele, a za vikend je pretrpeo prvi poraz posle više od tri meseca.

Ekipa Marka Nikolića sigurno će želeti da se revanšira Kruševljanima za poraz na startu šampionata kada je pod Bagdalom bilo 2:1 za domaće, premda je Partizan nakon toga odigrao još jedan meč protiv Napretka u Kupu Srbije i dobio ga rezultatom 3:1.

Prvi meč 17. kola Superlige Srbije zakazan je za petak, 25. novembar od 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom proglramu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 21.11.2016
21:02

Ја одувек отворено подржавам српске клубове.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 21.11.2016
15:59

Samo kod nas moze da se desi da se derbi kola igra u petak i to u vreme kada se ljudi jos nisu dobro ni vratili sa posla pa ne mogu da gledaju cak ni na TV-u, smesno do bola...

avatar
Poznavalac
Monday, 21.11.2016
14:24

nama je skoro svaka utakmica derbi sa ovim igrackim kadrom koji posedujemo..i protiv napredka i nislija i zvezde i backe...ocajno igramo citave godine..

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 21.11.2016
14:49

Ne znam sta ti gledas...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 21.11.2016
16:20

Sta je bio onda onaj tim prosle godine,nemoj mi sad reci da je bio bolji zbog igranja u LE,a ako tako mislis ti si u teskoj zabludi,mnogo imas cudne komentare moram ti reci...a zasto ti ovo kazem,trebalo bi sam da zakljucis...

avatar
Poznavalac
Monday, 21.11.2016
15:38

ja gledam ono sto vidim,a ne ono sto mozda zelim da vidim..ne pamtim slabiji tim,losiju igru od 86-te godine pa na ovamo...mozda je najblizi ovom timu onaj sa isailovicem,obradovicem u napadu,stojisavljevicem,vukicevicem,pazinom...taj je najgori pa ovaj sada sto gledamo...