Superliga, 4. kolo - Rezime dana i tabela

Autor: Beta Beta
subota 08.08.2015.
21:41
Izvor: Beta

U subotu je odigrano ukupno pet mečeva četvrtog kola Superlige. Dan ranije, igralo se i u Jagodini, a u nedelju će kolo biti kompletirano sa još dva preostala susreta. Ovo je kraći preglede dešavanja i izgled trenutne tabele Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana izbili su danas na prvo mesto tabele Super lige, pošto su na svom terenu u završnici meča pobedili Spartak sa 2:1 u četvrtom kolu takmičenja.

Crno-beli su poveli golom Valerija Božinova u devetom minutu, a Spartak je izjednačio golom kapitena Vladimira Torbice iz penala u 58. minutu.

Trijumf Partizanu doneo je Saša Lukić u četvrtom minutu nadoknade vremena. Partizan se tako oporavio od poraza od Novog Pazara u prošlom kolu i sada ima devet bodova, koliko imaju i drugi Javor i treći Borac. Javor je danas u Ivanjici sigurno pobedio Rad sa 3:0 i tako ostvario treći trijumf, uz jedan poraz.

Dosadašnji lider Borac iz Čačka izgubio je od Radnika u Surdulici i ostao je na devet bodova. Partizan ima najbolju gol-razliku od ova tri kluba i zato je trenutno prvi.

Čukarički je kod kuće pobedio OFK Beograd sa 1:0 i tako prekinuo seriju od dve utakmice bez trijumfa i sada ima sedam bodova, koliko i Partizan.

Trijumf "Brđanima" doneo je Andrija Pavlović već u osmom minutu.

Niški Radnički
je u Gornjem Milanovcu pobedio Metalac sa 2:0 i tako zabeležio i četvrtu utakmicu bez poraza, sa dve pobede i remijem protiv Crvene zvezde.

Nišlije su meč završile sa 10 igrača, pošto je Nemanja Lakić-Pešić u 70. minutu dobio drugi žuti karton.Strelci za Radnički bili su Anton Zemljanuhin u 52. i Marko Tomić u 67. minutu.

Metalac je mogao da povede, ali je Dejan Đenić promašio penal u 51. minutu.

Radnik iz Surdulice je danas ostvario svoju prvu pobedu u najvišem rangu takmičenja, a do istorijskog trijumfa je došao golom iz penala u 64. minutu. Jedanaesterac je izveo Slaviša Stojanović, a prekršaj je dosuđen nakon što je Stefan Živković igrao rukom u svom šesnaestercu.

Čačani su meč završili sa 10 igrača, pošto je Dušan Jovančić u 79. minutu dobio crveni karton zbog protesta. Radnik posle četiri kola ima pet bodova, pošto osim pobede ima i dva remija.

Javor je slavio golovima Nikole Maraša u 39, Marka Docića u 48. minutu i Jovana Đokića u nadokndi meča.

Rad posle četiri kola ima jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.

Sutra se igraju preostala dva meča četvrtog kola: Voždovac dočekuje Crvenu zvezdu, a Mladost Vojvodinu.

tabela

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
11:33

10-Partizan, Vojvodina, Cukaricki, Radnicki Nis, Radnicki Kragujevac, Javor, Mladost Lucani, Novi Pazar, jos neki klub iz Vojvodine i Borac ukoliko se vrati na stare staze kad je igrao posteno i eto nama lige:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
11:16

Samo da Mladost, Vojvodina i Metalac zamene mesta sa Borcem, Severinom crvenperkom i Radnikom i nasa liga ce konacno opet koliko-toliko biti regularna! Da se razumemo, stele ce uvek biti!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
08:35

Nije ga dao u cetvrtom nego u petom (poslednjem) minutu nadoknade.

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 09.08.2015
00:35

Zna se koje prvi. :D Idemo do titule!!!

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 08.08.2015
23:11

Prvo Radnickom je ovo treca u nizu bez poraza, i druga u nizu da nas sudije ostetile, ali nema veze, znamo da ne mozemo nista bolje da ocekujemo i da moramo da igramo za klasu bolje od protivnika... mars lopovi iz saveza, unistli ste srpski fudbal...

avatar
Wazza77
Saturday, 08.08.2015
22:35

Jagodino sta ti se desilo???!!!??? Os osvajaca kupa i igre na evro sceni...vi posle 4 kola bez boda.

avatar
SmartestOne
Sunday, 09.08.2015
04:25

No Palma,no party ;)

avatar
Saturday, 08.08.2015
22:08

gazimo sve redom do pobede ... ne moze nam ni Kokeza sa sudijama nista !!!