Sukob Tomović-Mitrović? Nije to ništa, Ćurčić se nagledao gorih stvari!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.11.2015.
22:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Radovanu Ćurčiću se ozbiljno ''uzdrmala'' klupa posle debakla ''Orlova'' u Češkoj, a iz dana u dan isplivava i ''prljav veš'' koji sliku o našem nacionalnom timu čini još gorom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Tek što su nagovestili veće mogućnosti pobedom u Albaniji, reprezentativci Srbije su se ekspresno vratili na onaj nivo na kome su odigrali čitave kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

U Češkoj su pali još niže, i to ne samo zbog rezultata, već i zbog neprofesionalnog ponašanja nekolicine repezentativaca.

Na tu temu je u izjavi za ''Novosti'' govorio selektor Radovan Ćurčić, koji je prokomentarisao i sukob Aleksandra Mitrovića i Nenada Tomovića u poluvremenu utakmice u Ostravi. On je tom prilikom otkrio da je od kada je na mestu selektora video još mnogo gorih situacija?!

''Incident između Mitrovića i Tomovića je preuveličan. Dogodio se praktično pre mog ulaska u svlačionicu u Ostravi u trenutku kada su se njih dvojica raspravljala ko je kriv za prvi gol domaćina posle kornera.

Ipak, daleko je to bilo od većeg incidenta ili čak od tuče. Tvrdim vam da sam ja kao selektor imao i mnogo veće probleme od ovih koji sada isplivavaju na površinu, a javnost gotovo da i ne zna za njih'',
istakao je Ćurčić.

Odmah se postavlja i pitanje zbog čega selektor nije takve probleme sasekao u korenu i kaznio one koji kvare atmosferu u ekipi, a da to nije sve, potvrđuje i najnoviji događaj posle meča protiv Češke, kada su se samo sedmorica od ukupno 22 fudbalera vratili FSS-ovim čarter letom, a da su pojedinci angažovali privatni avion i po dolasku u Beograd se uputili u - kafanu, prenose 'Novosti''.

''I taj detalj je neka vrsta opomene za nas koji radimo u Savezu'', priznaje Ćurčić.

Njegova dalja sudbina na klupi ''Orlova'' je neizvesna, a Ćurčić posle svega tvrdi da ''nije razočarao sebe''. I to mu je najvažnije.

''Želim da se sećam dobrih stvari pre svega pobeda protiv Jermenije i Albanije, a iako će možda zvučati grubo, možda je i bolje što smo izgubili od Češke sa 4-1, nego na primer, sa 2-1, jer ćemo ovako mnogo brže izvući pouke'', smatra Ćurčić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igornopolis
Monday, 16.11.2015
19:44

Tomovic za novog kapitena!!! Hahaha.. kako se curcic i fss mogu shvatiti ozbiljno kad se jedan Tomovic uporno forsira.. to sve govori. Znaci jedno ime - Tomovic.

avatar
Igornopolis
Monday, 16.11.2015
19:34

Curcicu je ovo preko glave. Covek je barem iskren. On ne moze da se nosi s ovim starleticima, bludnicima, zvezdicama, kafandzijama. Cast izuzetcima koji su u manjini. Menjati stvari pod hitno. U trenutnom u21 sastavu ima pregrst momaka koji moraju biti prekomandovani i uz autorativnog selektora mozda i napravimo tim. Podvlacim, TIM. Paun je jos zelen i ne znam koliko bi on imao autoriteta medju statijim igracima koji moraju da ostanu kao nor Matic. Piksi je mozda bolja opcija. Stojanovic je takodjer karakteran, entuzijastican i dovoljno iskusan. Ne trpi s**a sto je dokazao u Partizanu. Tole i Savo moraju da idu. Moraju brate, dosta je bilo. Srecno orlovi, ja cu vas uvek pratiti. Drugu reprezentaciju nemam nazalost.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Monday, 16.11.2015
09:21

Bas me zanima ko su ta sedmorica ako su se svakako svi vratili u Srbiju...

avatar
Monday, 16.11.2015
00:53

Curcic deluej ko dobar covek, ali jednostavno, ne mze to biti jedinikalitet za trenera ili selektora, narovito sto on ne vodi ekipu sentimentalnih umetnika, koji su najbolji drugari. Svako ko je odbio da se vrati avionom moze da ide, to pokazuje njihov odnos, a svako ko im aodnos bas me briga treba da ide, podrzavoa sam Tadica, ali on je jedna od njih potpuno nezainteresovanih. Strucnjaci kazu da ne mogu Novozelandjani da se plasiraju an SP u Rusiji jer jednostavno jos nemaju iskustva, ali ja mislim da je bolej da se oni svi ubace u tim i ostave samo zainteresovani pa makar oni igrali po trecim Tibetanskim ligama, ako oce da igraju nek igraju za reprezentaciju, je ce bar dati sve od sebe, a onda i poraz od -1 od Ceha da se desi en bi bio strasan jer znas da si dao sve od sebe. Ovako vidis imena, u klubovima igrjau jedno a u reprezentaciji se sprdaju i posle izjavljuju kako ce biti bolje. O lopovskoj upravi necemo ni govoriti oni su potpuno nedoridrljivi i tesko cemo ih se resiti, ejr ce se sd sve svaliti an Curcica, i idemo opet isto. Ako tako nastavimo sledece kvalifikaciej ce biti jos gore.

avatar
Monday, 16.11.2015
00:52

Dmitrovic, Rajkovic, Gajic, Ivanovic, Veljkovic, Babic, Spajic, Nastasic, Mladenovic, Kolarov, (Obradovic), Kostic, Ivanic, (Tadic), Maksimovic, Milinkovic-Savic, (Ljajic), Katai, Jojic, Zivkovic, Tosic, Skuletic, Djurdjic, Pesic, (Mitrovic).

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Monday, 16.11.2015
09:21

Zasto Ljajic u zagradi? Znas sta je on za sve njih tu, a pogotovo za Jojica i Kataija...

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Tuesday, 17.11.2015
00:13
avatar
Monday, 16.11.2015
23:15

Ma kakav Ljajic! Da ima kvalitet ne bi ga Roma prodala. I Mancini gleda kako da ga se otarasi.

avatar
Zoran Vukic
Monday, 16.11.2015
00:44

ostraniti Ivanovica(los kapiten)Kolarva los zamenik a Tomovica i Mitrvica obavezno i sve kofliktne licnsti mnoga smo takmicenja prpustili zbog sukoba njihovih OBAVEZNO OSTRANITI da znaju za buduce ostali

avatar
McMilan
Monday, 16.11.2015
00:05

nas fudbal treba resetovati pod hitno, a o Curcicu necu da komentarisem, covek kome je najveci uspeh u trenerskom poslu 5 mesto u JSL sa Javorom, ne znam sta on uopste trazi na mestu selektora. Sto pre da resetujemo sistem ili da zabrane fudbal u Srbiji na 5 godina.