Šuker lobirao u Srbiji

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.03.2015.
18:14
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker doputovao je u Srbiju kako bi od predsednika i generalnog sekretara FSS zatražio podršku za kandidaturu u članstvo Izvršnog komiteta UEFA.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nakon obilaska Skoplja gde je bio gost predstavnika Fudbalskog saveza Makedonije, prvi čovek FS Hrvatske Davor Šuker doputovao je u radnu posetu Srbiji.

Predsednik HNS-a došao je u Srbiju sa ciljem da od predsednika i generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije dobije podršku za kandidaturu u članstvo Izvršnog komiteta UEFA.

"Za članstvo u Izvršnom Komitetu UEFA bilo je neophodno da sastavim sopstveni program i sa njim upoznam što veći broj članica UEFA. Razumljivo, jedna od obaveznih stanica bila je i Srbija gde sam se susreo sa starim prijateljima i kolegama s kojima imam kvalitetnu saradnju" naveo je Šuker.

Vodećeg čoveka Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) u Staroj Pazovi su dočekali predsednik FSS Tomislav Karadžić i generalni sekretar našeg saveza Zoran Laković.

"Nadam se da ću uspeti u sopstvenim planovima, da ću se uključiti u rad organa UEFA i da ću na taj način, pored ostalog, biti u mogućnosti da pomognem brojnim zemljama u regionu s obzirom da nas muče gotovo iste brige" između ostalog je rekao Šuker.

Sudeći prema izjavama predsednika FSS Tomislava Karadžića, bivši jugoslovenski internacionalac ne mora da brine, barem kada je podrška srpskog Saveza u pitanju.

"I da Davor nije došao u ovu posetu, imao bi podršku FSS. Srećan sam, ipak, što je došao, zapravo on je ovde uvek dobrodošao. Naša dva Saveza su i do sada imala saradnju na visokom nivou, očekujem da se tako nastavi i u budućnosti" poručio je Tomislav Karadžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke