Sudija NIJE 'pogurao' Zvezdu u Subotici!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.03.2015.
10:16
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije razmotrila je sve (ne)sporne situacije sa utakmica 19. kola i uglavnom potvrdila da su arbitri valjano odradili povereni posao.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon utakmica 19. kola Jelen Superlige nije bilo previše posla za članove Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije pošto su razmatrali svega dve primedbe i jop nekoliko (ne)spornih momenata sa osam odigranih utakmica.

Tako je konstatovano da FK Spartak iz Subotice nije oštećen od strane sudije Srđana Obradovića koji je u 28. minutu duela sa Crvenom zvezdom pokazao na belu tačku nakon starta Nikole Mirkovića na napadaču gostujućeg tima.

U izveštaju sa sednice Sudijske komisije FSS navodi se da je posle pregledanog snimka konstatovano da nije bilo ničeg spornog u odluci glavnog arbitra iz Jagodine, te da je posmatrač suđenja dobro napisao da je prekršaj postojao u izveštaju sa utakmice.

Primedba koju su uputili predstavnici FK Donji Srem nakon meča sa Radničkim iz Niša nije uvažena pošto je nakon odgledanog snimka konstatovano da igrač gostujućeg tima nije igrao rukom u šesnaestercu, te da samim tim nije bilo osnova da se pokaže na belu tačku.

Sudijska komisija snizila je ocene pomoćnim arbitrima sa meča Partizan - Rad, nakon što je utvrđeno da su po jednom signalizirali ofsajd pozicije u situacijama kada nije bilo nedozvoljenih položaja navalnih igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo CZV
Wednesday, 18.03.2015
13:44

Pa naravno da je bio penal nad Jovićem.
Koliko je ovim grobarima teško pa pokušavaju na sve načine da nam omolovaže pobede jer znaju da i ove godine nema ništa od titule za njih.
Napred Zvezdo!

avatar
Petar Glogovac
Wednesday, 18.03.2015
14:37