Subotički Spartak dobio novog sportskog direktora

Autor: Beta Beta
nedelja 18.12.2016.
20:05
Izvor: Beta

Novi sportski direktor Spartaka je Ljubiša Dundjerski, saopštio je danas ovaj fudbalski klub iz Subotice.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Dunđerski je prethodne dve godine proveo na mestu sportskog direktora Vojvodine, a za njegovo vreme ostvareni su istorijski rezultati i odradjeni odlični tranferi igrača, kako u Vojvodinu tako i iz Vojvodine, što je i bila najveća preporuka za njegov angažman u redove Spartaka.

Direktor Spartaka Dragan Đorđević rekao je da se klub pojačao dolaskom novog sportskog direktora.

"Angažovanjem Ljubiše Dunđerskog smo značajno pojačali stručni sektor kluba. Mišljenja sam do smo to uradili na vreme jer nam prestoji prelazni rok, a Ljubiša je u prethodnom periodu kao sportski direktor Vojvodine uradio značaj posao po tom pitanju. Cilj nam je da pojačamo ekipu i da na proleće sačuvamo plasman medju osam najboljih ekipa naše lige, a ako se ukaže prilika i da izborimo mesto koje vodi u Evropu", rekao je Đorđević.

Dunđerski je kao igrač imao zapaženu karijeru, prošao je sve selekcije Vojvodine, a nakon toga se preselio u Italiju, gde je igrao za Atalantu, a nakon toga u Komou i Trevizu. Po povratku u Srbiju završavio je igračku karijeru i posvetio se menadzerskom poslu i upravljanjem sportskog sektora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 18.12.2016
22:50

Očerupaše Vošu. Još kad odu Paločević i Meleg, može radnja da se zatvorri.