Subotić NIJE odustao od 'Orlova'?

Autor: Miloš Marković
petak 10.10.2014.
12:54
Izvor: Sportske.net

Izostanak Nevena Subotića sa spiska reprezentativaca izazvao je dosta polemike u srpskoj javnosti. Ipak, njegov agent je u Nemačkoj dao dodatna pojašnjenja čitave situacije.

Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen
Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen

Povezane vesti

Prašina se digla u vezi sa Nevenom Subotićem, naročito kada je Dik Advokat istakao da u razgovoru sa fudbalerom Dortmunda 'nije video želju za igranjem u reprezentaciji'.

Ovakva izjava selektora potegla je pitanje motiva i želje, koja kada je nacionalni tim u pitanju ne bi smela da se dovede u sumnju. Tako barem smatra Zoran Tošić.

Ipak, da svaka priča ima dve strane i da ne treba zaključke donositi na prečac potvrđuje i izjava Subotićevog agenta, koji je u razgovoru za Bild dodatno pojasnio trenutno stanje u kome se nalazi njegov pulen i zbog čega je odlučio da se ne odazove na poziv selektora.

„Neven u ovom trenutku želi maksimalno da se koncentriše i posveti Dortmundu."

"Predstoji mu mnogo važnih utakmica za klub u narednim nedeljama, a nakon povrede ukrštenih ligamenata nema mnogo logike da bude izložen naporima.“, rekao je Stiven Keli, zastupnik srpskog fudbalera.

Defanzivac Borusije Dortmund je za Srbiju odigrao 36 utakmica, njegov agent ističe da odluka o nedolasku ne znači automatsko odustajanje od reprezentacije.

„To je samo za sada.“, dodao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke