Subić: ''Ne otpisujte Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.09.2015.
18:15
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Aleksandar Subić se polako ustaljuje u startnoj postavi Partizana, pokazao je da ga crno-beli nisu bez razloga angažovali poslednjeg dana prelaznog roka, ali tek će meč protiv Augsburga pokazati koliko se od njega može očekivati.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije danas, ekipa Partizana otputovala je u Augsburg, na utakmicu drugog kola Lige Evrope, sa željom da ostvari povoljan rezultat.

Tome se nada i novajlija Aleksandar Subić, koji bi bio zadovoljan i remijem, ukoliko crno-beli ne uspeju da se izbore za ceo plen.

Subić je, podsetimo, došao na kraju prelaznog roka iz banjalučkog Borca, odigrao je poslednje dve utakmice u dresu Partizana, protiv Rada i Voždovca i nagovestio da bi u nastavku sezone mogao da ima važnu ulogu u redovima aktuelnog šampiona.

Sada i njega i njegove saigrače očekuje veliko iskušenje, duel sa nemačkim bundesligašem, ali Subić se ne boji izazova. Protivnika respektuje, ali ističe i veličinu kluba za koji odnedavno igra.

''Borac iz Banjaluke je moj klub, tamo sam stekao neko ime, ali čast mi je što sam sada ovde, pogotovo što sam i odranije veliki navijač Partizana.

Augsburg je veoma dobra ekipa, mislim da će imati veliki motiv protiv nas, ali mi gledamo sebe i našu igru. Po meni je Bundesliga najjača na svetu i velika je stvar igrati protiv ekipe iz tog takmičenja'',
istakao je Subić.

Kad je domaća scena u pitanju, Partizan zaostaje velikih devet bodova za Crvenom zvezdom, ali Subić smatra da ništa još njije gotovo.

''Vidim da su nas mnogi mediji već otpisali, što nam daje krila da igramo još bolje. Ima mnogo utakmica, igraćemo i derbi na našem stadionu. Pobeda nad Voždovcem nam je podigla samopouzdanje pred sutrašnju utakmicu u Augsburgu, kao i pred naredno kolo protiv Čukaričkog u Superligi'',
poručio je Subić za SOS kanal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 30.09.2015
19:47

ovaj decko mi se jako dopada! mozda i bolja akvizicija od lekovica za sada.

avatar
delije sever NS
Thursday, 01.10.2015
20:51

Ciganizacija se zaustavit ne moze-ima nas na milione :)

avatar
delije sever NS
Wednesday, 30.09.2015
19:40

Ne otpisujemo mi vas,vi se sami otpisujete :d

avatar
Rodjen kao ratnik
Wednesday, 30.09.2015
23:37

jesi cigan al komentar je na mestu, pa nekad se igrao fudbal, a sad vise pricaju no sto igraju

avatar
MiXPartizan
Wednesday, 30.09.2015
19:08

Zasad se pokazao kao sasvim solidno pojacanje. NAPRED PARTIZAN!

avatar
Braca Alfa muzjak
Wednesday, 30.09.2015
18:45
avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 30.09.2015
18:41

NAPRED PARTIZAN!