'Stručna analiza' - Treći gol je Srnićev

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.07.2017.
13:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Premda mnogima još uvek nije jasno da li je treći gol Crvene zvezde u meču sa Radničkim bio regularan, Slavoljub Srnić ističe da je dobio "stručnu analizu" kojom je potvrđeno da je on strelac.

Beta/Crvena zvezda/Mo
Beta/Crvena zvezda/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su takmičenje u domaćem prvenstvu trijumfom nad Radničkim iz Niša. Vicešampion Srbije slavio je na stadionu "Rajko Mitić" sa 3:0 uz dva pogotka Slavoljuba Srnića.

"Najbitnije je da smo otvorili sezonu pobedom pošto smo u prošlosti znali da imamo neugodno prvo kolo. Presrećan sam što su golovi napokon došli posle Evrope i u prvenstvu. Mislim da mi se sada vraća za dobar rad na treninzima i za zalaganje na terenu", kaže Srnić.

Na prvih pet takmičarskih utakmica Slavoljub Srnić je postigao četiri gola i uz Ričmonda Boaćija postao najefikasniji igrač ekipe.

"Nastaviću istim tempom i na svakoj utakmici ću davati svoj maksimum. Golovi mi polako vraćaju samopouzdanje i verujem da ću sve bolje i bolje izgledati na terenu. Prvom utakmicom na startu sezone moramo da budemo zadovoljni", dodao je Srnić.

Ono što mnogima nije jasno jeste da li je treći gol na meču sa Radničkim postigao Slavoljub Srnić ili Ričmond Boaći. Srnić je uputio udarac ali je ostalo nejasno da li je Boaći dodirnuo loptu. Ukoliko je Boaći igrao loptom, gol nije trebalo da bude priznat, a Srnić tvrdi da je iz Praga dobio "stručnu analizu" odmah nakon utakmice.

"Kada sam nakon utakmice ušao u svlačionicu sačekala me je poruka Srđana Plavšića koji mi je čestitao i koji je stručno procenio na snimku da sam kog drugog gola poslednji igrao loptom", zaključio je Srnić.

Slavoljub Srnić zbog suspenzije neće moći da nastupi za Zvezdu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv praške Sparte.

Taj meč je na programu 27. jula od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 25.07.2017
12:08

Naravno da je Srnicev gol jer Boaci nije ni dirnuo loptu.

avatar
dullepfc
Tuesday, 25.07.2017
07:55

Cemu rasprava? Ko je igrao fudbal zna da je ovo ofsajd. Dakle kada.je.Srnic uputio uputio udarac Boaci je krenuo na tu loptu I to se karakterise kao ofsajd. Kraj price.

avatar
Mads87
Monday, 24.07.2017
20:05

Sve i da je pipnuo Boaci loptu sta onda?Nije video offsajd pa sta kao da se to nikad ne desava

avatar
prike
Monday, 24.07.2017
18:09

'Ajmo onda da pitamo Boacija zasto se radovao i pokazivao da je on strelac. Neka kaze iskreno.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 24.07.2017
15:33

Nevezano za treci go, dali ce u Radnickom neko da odgovara za onakva primljena prva dva gola? Ili im je to bilo normalno i samo su odradili posao za koji su bili placeni.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 24.07.2017
16:17

Gol, da li. Na kraju recenice koja je upitna se stavlja znak pitanja. Prvo se edukuj malo umesto sto lazes i lupas gluposti. Sto nisi pricao da li je i ko placen kada je partizan prosle sezone 10 puta dolazio iz 2-1 ili 1-2 ?

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 25.07.2017
00:43

Pa stavio sam znak pitanja na kraju upitne recenice, a ove dve druge greske koje si nasao su cista permutacija i brzo kucanje.

avatar
Goran78
Monday, 24.07.2017
16:47

Druze,a kako to da ti je kod nas sve sumnjivo,a u vasem mecu 3 gola za pola sata.Ne kazem da ste namestili,ali je glupo da komentarises tako.Sta bi tek rekao da smo mi dobili 6-1,a da je predsednik kluba nas bivsi kapiten?Samo da se nesto napise,bez bilo kakvih dokaza.STRASNO!!!

avatar
Vidicnemanja
Monday, 24.07.2017
13:41

je uneo loptu,to je toliko ocigledno,neznam sta ce sudiji takvo priznanje gola iz ofsajda,kao da je 2:0 malo.Izgleda da ne mogu da sude normalno,uslo im u krv,prosto su sugavi ako ne naprave kardinalnu gresku