Štrbac: "Preko Voždovca do mirne luke"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.11.2014.
17:19
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Saša Štrbac smatra da bi trijumf u duelu sa Voždovcem omogućio njegovoj ekipi da novu pauzu u šampionatu, a potom i finiš jesenjeg dela sezone, dočeka u mirnoj luci.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Dvanaesto kolo domaćeg fudbalskog šampionata donosi nam derbi začelja koji se u subotu igra na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Domaći Napredak dočekuje ekipu Voždovca a trener kruševačkog kluba Saša Štrbac veruje da bi pobeda značila prelazak u mirnu luku uoči nove pauze u šampionatu ali i same završnice jesenjeg dela sezone.

"Poštujemo ekipu Voždovca, ali naš cilj je jasan - nova tri boda, koja će nas odvesti u mirne vode pred reprezentativnu pauzu. Nova tri boda bi bila i overa trijumfa u duelu sa Borcem iz Čačka" rekao je Štrbac.

Fudbaleri Napretka savladali su u prethodnom kolu čačanski Borac rezultatom 0:1 pa posle 11 odigranih utakmica zauzimaju 13. poziciju na tabeli sa 10 bodova, dva više od svog narednog rivala koji je trenutno pretposlednji na superligaškoj lestvici.

Imajući u vidu kolektivni kvalitet ekipe Voždovca, Saša Štrbac nije želeo da posebno analizira najboljeg igrača beogradskog sastava Stefana Babovića.

"Svakako da je on njihov najbolji igrač, ali preti nam opasnost i od još nekoliko pojedinaca koje moramo da zaustavimo" kazao je Štrbac i dodao,

"Ja ću prvi put da pozovem navijače da dođu u što većem broju, i da pomognu ekipi" poručio je trener Napretka.

Strateg kruševačkog superligaša i dalje ne može da računa na povređenog Cvetkovića koji se tek vratio u trenažni proces nakon povrede jagodične kosti. Na raspolaganju Štrbcu neće biti ni Bajić koji je zadobio povredu kolena.

Utakmica Napredak - Voždovac zakazana je za subotu, 8. novembar, od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pablo Javier Zabaleta
Friday, 07.11.2014
20:25

Ajde Jakuze, dodjite u sto vecem broju i podrzite NAS Napredak za nova tri prvenstvena boda