Štrbac: "Napašćemo Partizan!"

Autor: Beta Beta
petak 21.11.2014.
17:24
Izvor: Beta

Trener i fudbaleri Napretka iz Kruševca najavili su da će u duelu sa Partizanom igrati otvoreno i da će iz Beograda pokušati da donesu makar jedan bod.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Trener Napretka Saša Štrbac rekao je danas da se njegovi fudbaleri neće braniti u Beogradu protiv Partizana i da žele bod u tom susretu.

"Osećamo kao da ne možemo ni levo ni desno, a da bismo preživeli moramo da napadnemo. I sigurno je da se nećemo braniti, napašćemo i pokušati da se vratimo neporaženi", rekao je Štrbac na konferenciji za novinare u Kruševcu.

Napredak će u nedelju od 17.00 gostovati Partizanu u 13. kolu Superlige Srbije.

"Partizan je trenutno najbolji tim u zemlji. Ima Petra Škuletića, koji je najbolji napadač u našoj ligi, ali i Sašu Ilića koji ni iz čega može da da gol", kazao je Štrbac.

Fudbaler Napretka Miloš Cvetković rekao je da njegova ekipa nema šta da izgubi u duelu sa crno-belima.

"Ovo je za nas igrače najlakša utakmica, nemamo šta da izgubimo. Idemo da se nadigravamo, sve sem poraza za nas je dobar rezultat. Prošle godine smo igrali dobro u oba susreta i na nama je samo da damo sve od sebe da ostanemo neporaženi", rekao je Cvetković.

Fudbaleri Napretka iz Kruševca veliki su dužnici viceprvaku Srbije pošto su u prethodnoj sezoni na dve utakmice otkinuli pet bodova Partizanu i tako direktno uticali na krah šampionskih ambicija kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bora majstor
Saturday, 22.11.2014
10:14

za vase neposteno ponasanje u prosloj sezoni zasluzujete da ispadnete iz lige

avatar
bora majstor
Saturday, 22.11.2014
10:08

iz okoline sam krusevca i do prosle godine sam pored partizana pratio i utakmice napretka ali posle one sramne kradje i poklanjanja bodova komsinici jedina mi je zelja da im se da sto vise golova i da ispadnu iz lige zato sto nisu sportisti nebi im zamerio dasu posteno dobili i dasu posteno pruzili otpor zvezdi jer fudbal se zato igra da pobedi ko je bolji ,spretniji i ko iskoristi sanse a ne ko namesta zato srecan put u prvu ligu sa sto vise golova.....

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 22.11.2014
16:52

Bili su osteceni u Beogradu, Bajkovic je MORAO da dobije crveni za onaj faul, posle je bio podignut i nepostojeci ofsajd u onoj izglednoj sansi, a i kasnije je bilo dosta gresaka. Ne mora da znaci da su pustili, ali nije ni skroz iskljuceno.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 21.11.2014
21:20

Otkinuli su nam pet bodova tako sto nam nije sviran po jedan cist penal u obe utakmice, a u Krusevcu su jos dali i drugi gol iz ociglednog ofsajda plus je bio skandalozan kriterijum u slucaju dodeljivanja kartona. Kad se samo setim kako je Janicic faulirao Ilica, a Sale dobio zuti i propustio Derbi, tu se videla tendencija da se osteti najveci klub u zemlji. Sramota...

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 21.11.2014
19:34

tim koji je postigao 8 golova ima pravo da preti timu koji je dao 29 a primio manje nego njihovih 8 haha