Stolica: "Voždovac i Napredak svetli primeri u srpskom fudbalu"

Autor: Beta Beta
petak 19.05.2017.
21:01
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da će se u nedelju u Kruševcu sastati dve ekipe koji su svetli primeri u srpskom fudbalu i istakao da se nada da će tribine biti ispunjene.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da će se u nedelju u Kruševcu sastati dve ekipe koji su svetli primeri u srpskom fudbalu i istakao da se nada da će tribine biti ispunjene.

"Imamo ispred sebe protivnika, Napredak, koji je takodje gajio ambicije za izlazak u Evropu. Ekipa i klub koji su organizovani na vrhunskom nivou, jedan od svetlih primera ne samo u ovom prvenstvu, nego i u poslednje vreme. Tu mislim i po filozofiji igre i po organizaciji", rekao je Stolica.

Fudbaleri Voždovca u nedelju gostuju Napretku u Kruševcu u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije.

"U nedelju na terenu će se susresti dve ekipe, dva kluba koji su svetli primeri u srpskom fudbalu, tako da bih voleo da vidim ispunjene tribine u Кruševcu, jer znamo da je tamo uvek dobra fudbalska atmosfera, zbog toga se radujemo unapred susretu. Ono što je važno jeste da se sezona završi na najbolji mogući način uz ambijent koji zaslužuju i jedan i drugi klub", rekao je Stolica.

Voždovac je sedmi na tabeli sa 26 bodova, dok je Napredak šesti sa tri boda više.

"Očekuje nas interesantna utakmica, a biće to duel dve ekipe koje gaje sličan stil igre. Takodje bih pozvao i navijače da dodju u što većem broju, a nadam se da ćemo sezonu uspeti da završimo pobedom u Кruševcu", rekao je kapiten Napretka Miloš Pavlović.

Utakmica izmedju Voždovca i Napretka igra se u nedelju od 18.30 u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Saturday, 20.05.2017
05:36

Tim čija dva fudbalera šire noge u živom zidu kod slolbodnjaka sa 18 metara je svakako svetao primer. Naročito ako se uzme u obzir da je iz tog slobodnjaka, upravo kroz noge, protivnik postigao gol. I naročito ako se uzme u obzir da u sledećem meču protiv tog istog protivnika 90 minuta igraju u rikerc. Što se Napredka tiče, slažem se sa Lazarom Grobarom i istina je 100% da Kruševljani ne navijaju za Napredak jer njihovi klinci koji i te kako imaju šlifa, idu po Trajalima, Temnićima i Šiljegovcima i trpe ucene dok im karijere propadaju, a stranci se razigravaju.

avatar
Lazar Grobar
Friday, 19.05.2017
21:25

Po čemu je Napredak dobar primer? Dovode neke strance iz Nigerije i Rusije da bi im grejali klupu,a njihovi mladi igrači idu na pozajmice u Temnić koliko ja znam.

avatar
R E V O L T
Friday, 19.05.2017
21:13

Predlog: Partizan, Vojvodina, Napredak, Mladost, Javor, Vozdovac, Borac, Cukaricki, Metalac i Rad- znam da ne moze na silu da se skroji takva liga, ali voleo bih da jednom imamo upravo ovakav izgled elitnog ranga od 10 klubova. Nikakva Macva, bacva, macka i Backa, nikakvi Radnik i Radnicki Nis sve dok se ne opamete i ne ociste svoje redove (Radnik i posle toga- ipak nemaju tradiciju), spartak i zvezda da i ne pricam, neka budu brat i sestra sto nize mogu kao i np koji komotno moze i da se zameni sa OFK Beogradom vec od sledece sezone...