Stolica sumirao utiske pred polazak u Sloveniju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.06.2017.
18:26
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Strateg fudbalskog kluba Voždovac Ilija Stolica podvukao je crtu nakon prvog dela priprema i izneo svoje utiske vezane za do sada urađeno.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz naselja Braće Jerković u utorak je odigrao kontrolnu utakmicu protiv ruske ekipe Orenburga i slavio sa 3:0 čime je na najbolji mogući način stavljena tačka na prvi deo priprema.

Fudbaleri su u sredu dobili slobodan dan kako bi se pripremili za drugu fazu priprema koja će biti obavljena u Sloveniji.

"Pohvale idu na račun svih igrača. Momci su došli spremni na pripreme. Pauza im je bila aktivna, ispoštovali su program koji su dobili, a program je vezan za aspekte naše igre. Samim tim, lakše je nama u stručnom štabu bilo da se bavimo modelom igre", sumira utiske Ilija Stolica.

"Zmajevima" tokom prvog dela priprema vreme nije išlo na ruku ali su stojički izdržali sve napore. Kada je igrački kadar u pitanju, strateg Voždovca ističe da su se mladi igrači dobro uklopili sa iskusnijima koji su ostali u klubu.

"Uradili smo sve što je planirano za prvi deo priprema. U dogovoru sa klubom i strategijom kluba, ekipa jeste podmlađena, ali sačuvan je kostur tima, sagrađen od starijih igrača. Pohvale idu na račun mlađih momaka, koji su se lepo uklopili i prilagodili načinu rada u seniorskom pogonu", dodao je Stolica.

Ekspedicija fudbalskog kluba Voždovac sutra se seli u Sloveniju na drugi deo priprema, a vrlo brzo će uslediti i mečevi sa mnogo ozbiljnijim rivalima poput moskovskog Spartaka.

"Zahtevali smo jake protivnike. Utakmica sa Spartakom iz Moskve je odlična provera za sve i za klub i za igrače. Želimo da se izmerimo sa prvakom Rusije i učesnikom najjačeg evropskog takmičenja. Međutim, to je još jedna od utakmica u nizu, a i ostali protivnici su veoma jaki. Pripreme, a i same utakmice će nam pomoći da podignemo nivo igre na viši stupanj", zaključio je Ilija Stolica intervju za sajt FK Voždovac.

Stručni štab na čelu sa Ilijom Stolicom nema još mnogo vremena da ekipu pripremi za novu sezonu pošto je do prve takmičarske utakmice ostalo manje od mesec dana.

Prvi rival Voždovca u novoj sezoni biće ekipea Radnika iz Surdulice, a taj meč je na programu 22. jula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Yeti Sumadinac
Thursday, 29.06.2017
13:35

Vi ove godine ispadate iz lige, tako da mozete I da sabirate I oduzimate.